Top 3-10

Top 5 spelcomputer games

Hey Creabea’s,

Ik ben dol op gamen en ik doe dat bijna iedere dag wel. Ik speel vooral graag racespellen, maar er zijn uiteraard ook andere games die ik graag speel. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete spelcomputer games! (En de daarbij behorende spelcomputer waarop ik het speel.) πŸ™‚

1. Burnout

Afbeeldingsresultaat voor burnout game
Link afbeelding

Dit spel speel ik altijd op de Xbox. Het is een leuk racespel waarbij je verschillende varianten kunt spelen. Zo kun je je tegenstanders van de weg rammen, racen tegen tegenstanders met als obstakel het verkeer en je kunt medailles en trofeeΓ«n winnen door bepaalde opdrachten/races te winnen.

2. Need For Speed

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

Dit spel is vooral gebaseerd op het racen. Vooral het snel en hardhandig racen. Ik speel dit spel op de Xbox. Je hebt altijd een hele toffe keuze uit een mooie arrangement van mooie auto’s.

3. Just Dance

Afbeeldingsresultaat voor just dance
Link afbeelding

Ik vind elke variant van Just Dance enorm leuk. De liedjes zijn altijd erg leuk, of ze nu wat ouder zijn of juist niet, de dansjes zijn altijd erg goed bedacht en goed uitgevoerd qua choreografie en per spel worden de personages en de achtergronden gewoon steeds mooier en moderner geprogrammeerd. Ik speel dit altijd op de Wii.

4. Mario Kart

Afbeeldingsresultaat voor mario kart wii
Link afbeelding

Ik speel dit altijd op de Wii. Je kunt kiezen uit de bekendste figuren van de Mario spellen en je racet tegen elkaar in een gebied naar keuze. Je kunt het gemakkelijk besturen (met of zonder stuurwieltje) en de figuurtjes zijn gewoon te schattig en leuk!

5. De Sims

Afbeeldingsresultaat voor de sims
Link afbeelding

Je eigen poppetje maken, je eigen huishouding creΓ«ren en ze hun eigen leven laten leiden. Klinkt net als levensweg, maar dan levensecht πŸ˜‰ Ik speel het vaak op de computer, maar ook weleens op de Wii of Xbox.

Wat is jouw favoriete spel? Welke van bovenstaande spellen speel jij ook? Of welke heb je vroeger weleens gespeeld?

Liefs, Demi ❀

 

21 thoughts on “Top 5 spelcomputer games

    1. Haha, dat kan ook haast niet anders πŸ˜‰ Ja, wie weet, alleen speel ik het niet meer zo. Heb het volgens mij al langer dan een halfjaar niet meer gespeeld…

      Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s