Films/movies

My Movie Tips #22

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Endless Love

Afbeeldingsresultaat voor endless love
Link afbeelding

Verhaal over twee jonge geliefden, David en Jade. Echter, hun passie voor elkaar is voor de ouders van Jade te heftig en haar vader verbiedt David nog langer met haar om te gaan. Uit wanhoop om Jade weer te mogen zien beraamt David een plan dat ernstige consequenties heeft.

2. Three Men And A Little Lady

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Sylvia’s werk zorgt ervoor dat ze steeds minder tijd kan doorbrengen met de drie mannen die haar geholpen hebben met het opvoeden van haar dochter Mary. Wanneer ze besluit om naar Engeland te verhuizen zijn de drie er kapot van om de twee belangrijkste vrouwen in hun leven te verliezen. Ze besluiten af te reizen naar Engeland om Sylvia’s bruiloft te stoppen.

3. Everything, Everything

Afbeeldingsresultaat voor everything everything
Link afbeelding

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven…? Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren.

4. Police Academy

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

Een serie van meerdere delen. In de allereerste film ontmoeten we rekruut Mahoney. Deze zet de boel behoorlijk op stelten. In de daarop volgende delen gebeurd er iedere keer weer iets anders waarvoor de nieuwe rekruten moeten uitrukken en samenwerken.

5. The Hitman’s Bodyguard

Afbeeldingsresultaat voor hitman's bodyguard
Link afbeelding

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid. Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers. De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van de ene naar de andere plek te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is.

6. Back To The Future

Afbeeldingsresultaat voor back to the future
Link afbeelding

Van deze film zijn 3 delen gemaakt. De film draait om de zeventienjarige Marty McFly, die per ongeluk terugreist naar het jaar 1955 en daar zijn eigen bestaan in gevaar brengt wanneer hij voorkomt dat zijn ouders elkaar ontmoeten.

7. The Emoji Movie

Afbeeldingsresultaat voor emoji film
Link afbeelding

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Demi ❤

12 thoughts on “My Movie Tips #22

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s