Interview

Interview #59 Lisa

Vandaag het negenenvijftigste interview, met een super geweldige blogster: Lisa! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super vrolijke, spontane en creatieve blogger πŸ™‚

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Lisa Prins en ik ben degene achter dat kopje thee van de blog Cup of Lisa. Met 24 jaar levenservaring in mijn rugzak probeer ik op mijn blog over fijne dingen in het leven te schijven. In het dagelijkse leven sta ik voor de klas en daar haal ik ontzettend veel energie en plezier uit! Wie ben ik nog meer? Spontaan, creatief en mega onhandig. Ik loop regelmatig tegen deurposten aan en laat gemiddeld drie keer per dag wel iets uit mijn handen vallen. Verder vind ik het super leuk om lekker aan de slag te gaan met mijn fotocamera. Met een eigen blog komt die hobby helemaal van pas!

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Om heel eerlijk te zijn, is dit idee ontstaan toen ik samen met mijn vriend in de hotelkamer in Weimar was. We waren wat aan het kletsen en opeens was het idee om een eigen blog te hebben ontstaan. Met veel support van mijn vriend heb ik dit plan doorgezet. Het is namelijk altijd een droom van mij geweest om een persoonlijke pagina te hebben. Waar een goede vakantie niet allemaal goed voor is. πŸ˜‰

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik wilde een blognaam die nieuw en anders was dan de andere blognamen. Mijn naam wilde ik er graag in verwerken. Mijn blog moest een goede afspiegeling zijn van wie ik ben. Omdat ik eigenlijk alleen maar thee drink en erg hou van gezelligheid, kwamen wij samen op de naam β€˜Cup of Lisa’. Een korte vertaling: Een blog vanuit mijn kopje, mijn oogpunt, geschreven. Ik vond hem helemaal passen.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Voornamelijk over de dagelijkse dingen in het leven. Denk aan verhalen die passen bij de thema’s: inspiratie, creativiteit, fijne thee en lekkernijen en reisverhalen. Mijn verhalen moeten het gezellige gevoel bij een thee- of koffieafspraak naar boven brengen.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leukste vind ik toch wel dat ik er zelf gewoon heel veel plezier uit haal. Woorden en teksten die in mijn hoofd rond dwalen, probeer ik op papier te zetten. Vervolgens lezen mensen het en krijg je super leuke reacties er op. Dat geeft echt een goed gevoel. Mensen genieten samen met mij. Dat vind ik echt goud waard.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik ben, zoals je dat noemt, een beginnende blogger. Ik ben de afgelopen tijd heel erg op zoek geweest naar het complete plaatje van Cup of Lisa. Het afgelopen jaar heb ik vooral ontdekt wat ik leuk vind om te schrijven en wat niet. En steeds meer krijg ik het gevoel dat mijn blog completer wordt. Het vinden naar wat ik graag wil, dat is voor mij een groot doel om bereikt te hebben!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat de mensen samen met mij nog jaren er van kunnen genieten en er plezier uit zullen halen. Ik hoop dat mensen steeds vaker een thee-momentje nemen met Cup of Lisa bij de hand.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Blijf vooral jezelf, dat doe ik namelijk ook. Laat je inspireren en vermaken door mijn verhalen en blijf genieten van het verwenmomentje tijdens jouw thee-moment!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

14 thoughts on “Interview #59 Lisa

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s