Article

Ook je vriend verdient extra aandacht

Hey Creabea’s,

Laatst schreef ik over de extraatjes die mannen doen, die wij vrouwen fijn vinden. Maar nu is het eens andersom, want ook mannen vinden die extraatjes fijn, om te weten dat we ook van hen houden. Je kunt hem opvrolijken met onderstaande dingen, zodat ook hij een glimlach op zijn gezicht krijgt!

1. Woon zijn sportwedstrijd bij

Natuurlijk vind je vriend het leuk wanneer je hem aanmoedigt langs de lijn of op de tribune. Maar dan moet je niet raar opkijken wanneer je vriend zich ietwat meer uitslooft dan normaal. Dat doen ze nu eenmaal wanneer hun liefje kijkt. Maar als hij scoort, moet je wel extra hard juichen hoor. Immers, hij deed dat om indruk op je te maken 😉

2. Bellen

Heeft hij een sollicitatie, toets, wedstrijd of optreden? Bel hem dan even op! Wens hem succes en vraag hem je achteraf terug te bellen om te vragen hoe het ging. Als het dan niet helemaal goed ging, kan je hem opvrolijken.

3. Verrassing

Reserveer een tafeltje voor twee in het restaurant waar jullie eerste date was (of in een ander willekeurig restaurant), koop kaartjes voor een film of concert of bezoek hem eens een keer spontaan (al is het dan wel handig om zeker te weten dat hij thuis is).

4. Afspreken

Natuurlijk hoef je niet altijd geld uit geven om een leuke avond met elkaar te hebben. Je kan ook samen de hond uitlaten, een boswandeling maken of gewoon boodschappen doen. Die kleine uitstapjes maken jullie relatie intiemer, en al helemaal wanneer je een spelletjesavond inlast!

5. Write a note

Hoe leuk is het wanneer je je vriendje een briefje schrijft? Of je er nu opzet hoe lief je hij is of wat je zo bijzonder vindt aan hem, wanneer hij hem ontdekt zal hij je vast meteen een berichtje sturen of opbellen.

6. Vertel het hem

Maar de actie die hij het meest zal waarderen, is wanneer je hem face-to-face vertelt hoe leuk hij is. Doe het niet dagelijks, maar vertel hem af en toe eens wat hij voor je betekent. De glimlach die dan volgt, is echt onbetaalbaar.

Wat doe jij om je vriendje te laten weten dat hij de liefste is?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “Ook je vriend verdient extra aandacht

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s