Recognisable

Dit zijn de tekenen dat jij een kattenpersoon bent!

Hey Creabea’s,

Heb je een kat of ben je gewoon dol op katten? Hoe je het ook went of keert, je bent gewoon een crazy cat person. Maar om het zeker te weten, moet je maar eens even tellen hoeveel van deze tekenen jij ziet bij jezelf. Let the counting begin!

1. Volle galerij

Je hebt wel honderden foto’s van je kat op je telefoon opgeslagen. Zelfs meer dan van jezelf of van vrienden met wie je foto’s hebt gemaakt.

2. Versturen van kattenfoto’s

En je familie en vrienden stuur je vervolgens al deze foto’s toe. Want ja, er moet toch iemand zijn in de groepsapp die de kattenmemes doorstuurt?

3. Instagram profiel

Je hebt een speciaal account aangemaakt voor je kat en je kat alleen. Want wie wil nu niet al die leuke foto’s van jouw kat zien?

4. Andere kattenaccounts volgen

En als je toch al op Instagram zit, dan bestaat de kans dat je ook vele kattenaccounts volgt. Om nog maar te zwijgen over de hashtags, gerelateerd aan katten, die standaard in je telefoon staan.

5. Speelgoed

Je hebt al honderden verschillende kattenspeeltjes gekocht, maar hij heeft er of nooit mee gespeeld, of slechts 5 minuten. Zonde van je geld eigenlijk.

6. Outfits

Dit doen eigenlijk alleen de echte crazy cat freaks (want heel eerlijk, zelf zou ik dit absoluut niet doen), maar er zijn mensen die daadwerkelijk kleding en schoenen kopen voor hun kat. Maar heel eerlijk: daar zitten die beestjes helemaal niet op te wachten. Sterker nog, de kans dat je ze erin krijgt, is miniem.

7. Kattenfilmpjes

Jij kent ze natuurlijk allemaal. Wanneer je bijvoorbeeld een herhaling ziet van een bepaald filmpje, ben jij al aan het spoilen over de afloop.

8. Gedeelde kattenliefde

Wanneer je iemand ontmoet die een kat heeft, is de kans groot dat je diegene dan mag. En wanneer iemand geen kat heeft of niets met katten heeft, merk je toch iets meer afstand.

9. Praten tegen je kat

Ja, dit doe je dag in, dag uit. Of je nu mee miauwt, dingen vraagt of lieve woordjes zegt, je kan geen dag zonder een gesprek met je harige beste vriend.

10. Meer katten aub

Het maakt niet uit hoeveel katten je hebt, het is net als met chips. Je krijgt niet genoeg van slechts 1 kat. Nu maar hopen dat ze wel allemaal goed met elkaar overweg kunnen 😉

Heb jij een kat? Zo ja, herken jij jezelf hierin? Ik heb zelf 8 van de 10!

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

12 thoughts on “Dit zijn de tekenen dat jij een kattenpersoon bent!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s