Article

Dit kun je beter niet doen in 2019

Hey Creabea’s,

2019 is alweer een tijdje aan de gang en aan het begin van het jaar (nog steeds trouwens) zie je overal het motto ‘new year, new me.’ Elk jaar hebben we weer goede voornemens, maar die verdwijnen toch ook alweer snel in de prullenbak. Alleen zijn er toch echt een aantal dingen waar we allemaal écht mee moeten ophouden in dit nieuwe jaar.

1. Don’t keep punishing yourself

Of course maken we allemaal weleens foute beslissingen, maar je moet jezelf er niet voor blijven straffen. Het is gebeurd en je kan de tijd niet meer terugdraaien, hoe graag je dat ook zou willen. Het beste is om de gevolgen te accepteren en verder te gaan met je leven. Nadenken over je fouten heeft gewoonweg weinig nut. Treat yourself better in 2019 en focus op the good stuff!

2. Quitting too quickly

Hoe vaak zeg je wel niet dat je nu toch echt dat abonnement bij de sportschool gaat afsluiten om te fitnessen, en dat een jaar lang zal doen? Precies, dat zeg je elk jaar opnieuw. We geven het altijd zo snel op. We proberen het vaak maar half of kort, omdat het te moeilijk is, te vermoeiend of het is te veel werk. Geef dit jaar gewoon alles wat je kan en keep on trying tot het lukt!

3. Ignore your own feelings

Wanneer je niet goed in je vel zit, of je bent down, dan moet je dat niet negeren. Praat erover met je bestie, ouders of je liefje. Geloof me, het zal veel meer goeds brengen dan wanneer je het opkropt.

4. Being insecure

Er zijn natuurlijk altijd dingen aan jezelf waarover je onzeker bent. Of dat nu te maken heeft met je uiterlijk of je innerlijk, onzekerheid straal je nu eenmaal uit. Probeer daarom om minder te piekeren over je negative sides. Accept them en focus op je positieve kanten. Leer van jezelf te houden dit jaar, en je zult je vele malen beter voelen!

5. Feeling offended by what everyone else thinks of you

Wat anderen van jou denken of vinden maakt echt niet uit! Het enige wat telt, is dat jij tevreden bent met jezelf! So stop doubting!

6. Putting yourself last

Durf eens nee te zeggen als mensen iets aan je vragen waar je totaal geen zin in hebt. Doe wat jij wilt doen en niet wat andere mensen van je vragen. Kom voor jezelf op en wees gewoon eerlijk.

7. Dating to date

Of course, een liefje hebben is leuk (en zeker als het meant to be is), maar een liefje hebben om erbij te horen? Of omdat iedereen ineens een relatie heeft? Dat is not done en niet verstandig. Het is tijdverlies en het kan de andere persoon enorm kwetsen. Date dus alleen iemand die je écht leuk vindt, en wanneer je er aan toe bent.

8. Trying to get attention from someone who isn’t interested in you

Het is of course heel leuk wanneer je een crush hebt, maar het is juist leuker wanneer dat gevoel dan ook wederzijds is. Ben je er alleen zeker van dat jij de enige bent die interesse toont? Dan kun je dat beter laten varen. Als je crush namelijk net zoveel interesse zou hebben, dan merkte je dat echt wel. Loop niet maandenlang achter diegene aan als het geen zin heeft.

9. Stalking on social media

Sure, je wilt alles te weten komen over de nieuwe lief van je ex, maar geloof me. Je voelt je achteraf vele malen slechter. Probeer dat dus niet meer te doen. Want cyberstalken is immers zó 2018.

Wat ga jij dit jaar echt niet meer doen?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

22 thoughts on “Dit kun je beter niet doen in 2019

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s