Article

Fouten die we maken wanneer we te snel verliefd worden

Hey Creabea’s,

Je hebt nog maar 1 date gehad (of wellicht 2), maar je weet nu al zeker dat jullie hét perfecte koppel zijn. En dat jullie voor altijd samen zullen zijn. Het is hoog tijd om op Facebook je relatiestatus te veranderen en hem/haar de hele dag door berichtjes te sturen via WhatsApp… Of is dat toch beter van niet? Welke fouten maakt iemand die té snel verliefd wordt?

1. Je toekomst uitstippelen

Natuurlijk mag je nadenken over jullie verdere leven samen, maar het is beter om dat niet direct open op tafel te gooien. Want dat kan juist alleen maar afschrikken!

2. Posting too much on social media

Of course is het leuk om foto’s te maken van jullie samen en die te delen met de wereld. En net zo leuk is het wanneer je je relatiestatus updatet. Maar keep in mind dat het voor altijd op het internet zal staan. A couple is leuk, maar overdrijf niet. Want stel het gaat ooit uit, dan blijven al die foto’s online staan. En geloof me, dat bezorgt alleen maar pijnlijke momenten.

3. Niet meer met je vrienden afspreken

Je vergeet je vrienden en schenkt al je aandacht aan je liefje. Het liefst ben je 24/7 bij diegene. Maar het is héél belangrijk om je vrienden ook te zien! Ze zijn er altijd voor je geweest. Want als je ze laat vallen, dan willen zij ook niets meer met jou te maken te hebben als het uit zal gaan tussen jullie. Plan zo nu en dan dus ook wat tijd voor je vrienden!

4. No more free time

In het begin wil je constant bij diegene zijn, en dat is ook helemaal niet zo gek. Maar vergeet jezelf niet! Iedereen heeft me-time nodig, voor bijvoorbeeld vrienden of hobby’s. Geef niet al je vrije tijd op om bij diegene te kunnen zijn. De ander vindt het ook onwijs fijn om af en toe even alleen te zijn. En daar is niks mis mee! Het betekent absoluut niet dat de ander je minder leuk vindt!

5. Overhaasten

Je wilt dat het Facebook official wordt, nog diezelfde dag als het aan jou ligt. En jullie eerste kus moet eigenlijk al op de eerste date gebeuren. Maar ho, stop! Vergeet niet om het in je eigen tempo te doen. Als het meant to be is, dan zal alles op zijn tijd plaatsvinden. Don’t rush things!

Heb jij weleens zoiets meegemaakt, of duurde het bij jou juist lang voordat je écht verliefd werd?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Fouten die we maken wanneer we te snel verliefd worden

  1. Top post! Yesss darling! Ik zie mensen om mij heen vaak die fouten maken het heel belangrijk om jezelf zeker niet te vergeten of alles wat je wilt doen afhankelijk te laten zijn van die ene persoon. Leuk in het begin maar op ten duur kun je elkaar onbewust ‘verstikken’. Balans is zeker belangrijk!

    Great post, Girl! Have a wonderfull weekend! 💋❤️

    Liked by 1 person

  2. Ben ik ooit ergens te snel in geweest nee denk ik. En was dat zo dan wat het gewoon een les die ik moest leren. Want ook afwijzing hebben we allemaal wel eens meegemaakt zeker, door te snel te zijn. Nu zeg ik altijd jong en onervaren 😉

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s