Films/movies

My Movie Tips #46

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. IT Chapter Two

Link afbeelding

27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen. Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

2. Downton Abbey

Link afbeelding

De geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel moeten zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

3. Ad Astra

Link afbeelding

De astronaut Roy McBride reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden. Hij onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

4. Anna

Link afbeelding

Onder de opvallende verschijning van Anna Poliatova schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

5. Hustlers

Link afbeelding

Ramona en Daisy zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken.

6. Rambo: Last Blood

Link afbeelding

Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo zich na zijn laatste missie teruggetrokken op een ranch in Texas. Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij zich genoodzaakt voelt om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn skills uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.

7. Night Hunter

Link afbeelding

Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “My Movie Tips #46

Een reactie plaatsen