Recognisable

Draag je geen make-up? Dan zul je dit herkennen!

Geen make-up dragen is voor mij het gewoonste wat er is. Veel vriendinnen kopen de nieuwste beautyproducten zodra bepaalde palettes worden aangekondigd en om eerlijk te zijn, het maakt me echt niet uit welke product voor wat is. En als jij ook geen make-up drager bent, komen deze dingen je zonder twijfel bekend voor!

1. Als je een beautywinkel binnenstapt, word je gelijk aangesproken door medewerkers voor een make-over. Nee bedankt, je komt alleen om een cadeautje uit te zoeken.

2. Als je gratis samples ontvangt, geef je ze meestal weg. Maar de parfums, die geef je liever niet weg. Of misschien ook wel. Verschilt per persoon 😉

3. Veel vrouwen staan vroeg op om hun make-up te doen, maar jij ligt nog lekker cosy in je bed te slapen.

4. Je komt altijd op tijd voor afspraken, want je hoeft geen make-up op te smeren ‘s ochtends. Van je vriendinnen ben je al gewend dat zij altijd 5 minuten te laat te zijn.

5. Mensen zijn onder de indruk dat je zonder make-up naar buiten durft te gaan. Is dat zo raar dan? Au naturel is gewoon super in!

6. Als je één keer nagellak draagt, worden je vriendinnen helemaal enthousiast. Rustig aan, het is nagellak, geen eyeliner.

7. De slaapkamers van je vriendinnen zijn een echt zooitje. Overal waar je kijkt, ligt er wel een beautyproduct verstopt.

8. Wanneer je vriendinnen bezig zijn met hun make-up, proberen ze je altijd te overtuigen dat je ook make-up moet gebruiken.

9. Wanneer je voor een speciale gelegenheid besluit één keer make-up te dragen, voelt dat heel onnatuurlijk. Mag ik het al van mijn gezicht afhalen?

10. Wanneer je het dan eindelijk van je gezicht mag afhalen, duurt het een uur voor alles eraf is. En nu lijk je ook nog eens op een wasbeer. Hoe hard je ook wrijft, het gaat er niet af..

11. Dit doe ik nooit meer! Laat dat blotebillengezicht maar lekker zien, veel fijner!

Draag jij make-up? Of ook niet?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 thoughts on “Draag je geen make-up? Dan zul je dit herkennen!

  1. Als man zijnde vind ik vrouwen zonder make-up duizend keer aantrekkelijker dan vrouwen die (veel) make-up dragen. Vooral dames die totaal niet passende lippenstift gebruiken vind ik een echte afknapper…

    Liked by 1 person

  2. …en het zou me erg beperken in mijn bewegen, in mijn “zijn”. Collega’s en kennissen dragen allemaal make-up, in verschillende mate dan wel. Ik denk dat het voor velen een gewoonte is die moeilijk te doorbreken is.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s