Article

Het recept voor de ideale chill-avond!

Hey Creabea’s,

Soms heb je gewoon zin om lekker te chillen, en helemaal niets te doen. Vooral als je een actief persoon bent, heeft je lichaam ook voldoende rust nodig. Als je jezelf dan eindelijk zover hebt gekregen om op de bank neer te ploffen, dan ga je ook all-in met deze ingrediënten!

1. Nodig je favoriete chill-girl/boy uit

Je hebt verschillende soorten vrienden; met de één kun je urenlang feesten, met de ander kun je kletsen over alle gebeurtenissen in het leven, en met sommige vrienden kun je gewoon heel goed chillen. Jullie vinden dezelfde series leuk, of praten er allebei constant doorheen (wat jullie overigens niet storend vinden). Tenzij je een momentje voor jezelf nodig hebt, dan kan je natuurlijk ook prima in je eentje chillen!

2. De chill-outfit

Voordat je kunt gaan chillen, moet je eerst je strakke jeans verruilen voor een ietwat betere comfi outfit. Trek kleren aan die voor jouw heerlijk zijn om in te chillen. Een legging, joggingbroek of nachthemd; alles kan!

3. Favoriete comfort food

Zonder comfort food kun je niet chillen. Denk aan zoet, zout, krokant, koud; je moet op alles voorbereid zijn. Je wilt niet op de avond zelf nog naar de winkel toe moeten. Laat het schuldgevoel even los en geniet van alle guilty pleasures zoals Ben & Jerry ijs!

4. Zoek series/magazines uit

Een chill-avond is niet compleet zonder entertainment. Dus zorg dat je een serie hebt klaarstaan om naar te kijken. Netflix is je beste vriend! Als je aan een nieuwe serie wil beginnen, dan kun je altijd even rondkijken op social media welke echt het kijken waard is. Als je besluit om buiten te chillen, neem dan een stapeltje tijdschriften mee.

5. Een comfortabele setting

Als je langer dan een uur op een kleedje in het gras zit, krijg je hoe dan ook last van je achterwerk op een gegeven moment. Dus wees voorbereid en neem een kussentje of stoeltje mee, én een koelbox/tas. Je wilt natuurlijk niet dat je snacks en hapjes bederven door de zon. Denk daarnaast ook aan muziek, bekertjes en bestek. Als jouw chill-avond op de bank plaatsvindt, zorg dan voor genoeg kleedjes en kussens. Niemand wil een stijve nek of koude voeten krijgen!

Wat is jouw ultieme chill-avond? 

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

Advertisement

18 thoughts on “Het recept voor de ideale chill-avond!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s