Article

Wil je je haar sneller laten groeien? Dat kan!

Hey Creabea’s,

Heb jij ooit een kort kapsel genomen en verlang je nu weer desperate naar lange lokken? Helaas groeit ons haar niet zo snel als we zouden willen (in ieder geval niet wanneer je dat juist graag wilt). Maar er zijn wel een aantal handige trucjes die kunnen helpen om het groeiproces ietsje te versnellen!

1. Niet te vaak wassen

Het is niet goed om je haren élke dag te wassen. Je beschadigt het haar juist hierdoor. Zorg daarom dat je het wast op een vaste dag in de week. Maak een schema, waarop staat aangekruist wanneer je je haar weer moet wassen.

2. Castor olie

Castor olie is een wondermiddel voor de haargroei. Breng het product aan als een haarmasker en laat het 30 minuten intrekken. Was de olie daarna uit je haren. Het za natuurlijk niet direct werken, maar wanneer je het maandelijks gebruikt bestaat de kans dat je haar sneller zal groeien! 

3. Borstelen

Borstel je haar NIET wanneer het nat is. Hierdoor breken je haren sneller af en zal het langer duren voordat je lange lokken krijgt.

4. Voeding

Gezonde producten zorgen ervoor dat je haargroei wordt gestimuleerd. Eet dus voldoende fruit en andere vitamientjes. En dat is uiteraard niet alleen goed voor je haar, maar ook voor je gezondheid in het algemeen 😉 

5. Masseren

Masseer regelmatig je hoofdhuid. Uit onderzoek blijkt dat je bloedsomloop hierdoor bevordert wordt, en dus je haar sneller laat groeien.

Heb jij lang haar? Of kort haar?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

 

16 thoughts on “Wil je je haar sneller laten groeien? Dat kan!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s