Films/movies

My Movie Tips #39

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Glass

Link afbeelding

David Dunn is met hulp van zijn zoon op zoek naar de seriemoordenaar die verantwoordelijk is voor een aantal ontvoeringen in een buurt in Philadelphia. Wanneer David stuit op de dader, de schizofrene Kevin Wendell Crumb, worden ze allebei opgepakt en opgesloten in een inrichting. Daar brengt de geheimzinnige psychologe Ellie Staple ze samen met de geniale, maar breekbare Elijah Price met als doel ze alle drie af te helpen van wat zij ziet als grootheidswaanzin. Maar kan ze wel op tegen deze drie zelfverklaarde superhelden?

2. Creed II

Link afbeelding

Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa bevindt zich continu aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap. Ze vragen zich af wat werkelijk de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie.

3. How To Train Your Dragon 3

Link afbeelding

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hiccup en Toothless. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hiccup wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Toothless wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Toothless voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hiccup en Toothless wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

4. Nobody’s Fool

Link afbeelding

Tanya poogt opnieuw op eigen benen te staan en kijkt naar haar zus Danica om haar op weg te helpen. Ze zijn elkaars tegenpolen en als gevolg botsen hun persoonlijkheden regelmatig wat vaak tot hilarische, maar ook rampzalige gevolgen leidt. Tanya komt tot de ontdekking dat het zogenaamde perfecte leven van Danica, en diens mysterieuze vriendje, niet is wat het lijkt.

5. The Hate U Give

Link afbeelding

Starr Carter beweegt constant tussen twee verschillende werelden: de arme, voornamelijk Afro-Amerikaanse wijk waar ze woont en de rijke, grotendeels blanke privéschool waar ze naartoe gaat. De precaire balans wordt verstoord wanneer Starr getuige is van de dodelijke schietpartij van haar jeugdvriend Khalil door een politieagent. Onder druk van de gehele gemeenschap zal ze zichzelf moeten laten horen en moeten opkomen voor wat juist is.

6. Serenity

Link afbeelding

Baker Dill is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man. Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen. Al snel wordt Dill terug gezogen in een leven dat hij probeerde te vergeten. Terwijl hij worstelt tussen goed en kwaad, raakt hij verstrikt in een nieuwe realiteit en is niets meer wat het lijkt.

7. Ben Is Back

Link afbeelding

Ben is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet Holly er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “My Movie Tips #39

Een reactie plaatsen