Herkenbaar

Awkward momenten die jij sowieso herkent!

Hey Creabea’s,

Al ben je nog zo zelfverzekerd, iedereen maakt weleens zo’n moment mee waarbij je wel door de grond kan zakken van schaamte. Achteraf kun je daar wel om lachen, maar op dat moment absoluut niet. Ga jij onderstaande oeps-momentjes herkennen?

1. Staren naar je crush

En ja hoor, dan kijkt hij/zij net jouw kant op wanneer je dat dus doet. Waarom kan je diegene nu niet even in alle rust begluren? Of wacht eens even… staart diegene soms ook naar jou?

2. Wrong answer

Niets zo awkward wanneer je een fout antwoord geeft op een vraag van de docent. Dan denk je eindelijk iets te weten, steek je je vinger vol goede moed op, en dan blijkt het antwoord dus niet goed te zijn… Het is net alsof je een stand-up comedian bent, want de klas kan er hartelijk om lachen.

3. Hippe moeder

Niets zo awkward en irritant wanneer je moeder probeert bij de hippe tijd te horen. Ze wil zich maar al te graag mengen in de gesprekken die jij voert. En door middel van hippe woorden te gebruiken, vertelt ze van top tot teen hoe jij verliefd ben op je crush. Not cool mam!

4. Daar gaan de tampons

Vrouwen hebben deze dingen nu eenmaal nodig, en de meesten hebben altijd wel een voorraadje op zak. Voor jezelf, en voor andere vrouwen. Maar het is zo enorm awkward wanneer je in je tas graait en deze dingen eruit vallen. Hoewel je wel weet dat het niemand wat boeit, voelt het toch een beetje ongemakkelijk… Want of course denkt iedereen dat je dan ongesteld bent. Hoewel dat 9 van de 10 keer dan ook het geval is.

5. Maanden oude foto liken

Shit! Je likete per ongeluk een oude foto op Instagram terwijl je bezig was met stalken. Hij is al maanden oud! En laat het dan ook nog net een foto zijn van je crush… Zeg die maar alvast vaarwel.

6. Selfie busted!

Ben je net lekker bezig met selfies op Snapchat te versturen, loopt er iemand langs die met je mee kan genieten. Het is een beetje awkward als je getuite lippen maakt of net je meest sexy lip bite probeert te maken. Tomatenhoofd in 3… 2… 1…

7. Knorrende maag

Ja hoor, en dan net wanneer je in het openbaar bent, of wanneer het ergens muisstil is. Wanneer dit het vaakst gebeurt? Tijdens toetsen, tijdens de film of op andere slecht getimede momenten. Ik was het niet hoor! Kuch kuch. Zal hoesten het nog enigszins verhelpen?

8. Ruzie met ouders

Je bent bij je bestie op visite, maar net dan krijgt ze knallende ruzie met haar ouders. Uhm, wat moet je nu doen? Waar moet je in godsnaam heen kijken? Het is ook een beetje raar als je ineens naar het plafond gaat staren… En als je maar niet in de lach schiet! Want je bestie kan jouw support goed gebruiken!

9. Zwaaien

Je hebt weleens van die momenten dat je denkt dat iemand naar je zwaait. Hoewel je diegene niet kent, zwaai je toch terug. Alleen dan blijkt het om degene te gaan die achter jou staat/loopt… Kan iedereen overkomen! Je was tenminste wel beleefd door terug te zwaaien!

10. Zelf check 

Je kijkt even of je haar nog goed zit, of je mascara nog op je wimpers zit en of je borsten nog goed in de beha zitten. Maar daarna heb je pas door dat het eigenlijk een raam is… En iedereen kon dus meegenieten van wat jij deed! Rennen!

Welk awkward moment heb jij onlangs nog meegemaakt?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 gedachten over “Awkward momenten die jij sowieso herkent!

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s