Top 3-10

Top 3 jeugd tijdschriften

Hey Creabea’s,

Vroeger als jonge tiener en puber las ik veel meidenbladen en tijdschriften. Heel vroeger als kind zijnde las ik de Donald Duck, Tina, Penny en Meiden Magazine. Maar naarmate ik ouder werd, kreeg ik meer interesse in beroemdheden, waargebeurde verhalen en ja, zelfs fashion trends. Nu heb ik met dit laatste helemaal niets meer, en heb ik er toen eigenlijk nooit wat meegedaan. Maar een tijdschrift hierover, las ik wel altijd. Welke tijdschriften dit nu waren? Daar komen jullie vandaag achter!

1. GIRLZ

Afbeeldingsresultaat voor girlz
Link afbeelding

Door de vragenrubrieken en echte verhalen van GIRLZ wilde ik ook dolgraag een eigen vragenrubriek beginnen om lezers te helpen. Ik vond de adviezen altijd erg goed opgesteld en ik leerde zelf ook enorm veel. Maar het tijdschrift zelf was gewoonweg goed opgesteld. Serieuze rubrieken, showbizz nieuws en quizzen. Die vond ik altijd het leukst om te maken.

2. Hitkrant

Afbeeldingsresultaat voor hitkrant
Link afbeelding

Als puber zijnde ben je altijd graag op de hoogte van het laatste showbizz nieuws. Toen ik nog geen echte diehard rockfan was, was ik ook altijd interesseert in showbizz roddels. Naarmate ik ouder werd, kreeg ik juist een enorme hekel aan roddels. Maar naast de roddels, had dit blad ook leuke interviews en ook altijd leuke quizzen om in te vullen.

3. Fashionista

Afbeeldingsresultaat voor fashionista tijdschrift
Link afbeelding

Vroeger was ik nog wel enigszins geïnteresseerd in fashion en trends. Immers wilde je er toch een beetje bij horen op de middelbare school. Ik vond het altijd leuk om te zien wat de bekende mensen droegen en wat nu echt waarbij paste. Maar zodra ik van de middelbare school af was, creëerde ik mijn eigen stijl en had ik vanaf dat moment helemaal niets meer met mode en fashion.

Welke jeugd tijdschriften las jij vroeger? 

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

20 thoughts on “Top 3 jeugd tijdschriften

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s