Films/movies

Films top 5 #13

Ik heb deze maand weer een vijftal films gezien. Kijken jullie mee?

  1. My Boss’s Daughter

Een man wil promotie, maar vindt de dochter van de baas erg leuk. Hij moet op het huis passen, en alles wat er mis kan gaan, gaat ook mis. Het is humoristisch, maar dat alles fout gaat, verveelt al snel. Ik vond de film niet zo heel leuk. Ik geef deze film een 6,5!

2. The Vow

Een gelukkig, pasgetrouwd stel. Hun levens veranderen echter als zij door een auto-ongeluk waarbij Paige in een coma raakt. Wanneer ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie haar man is en krijgt ze een verwarrende relatie met haar ouders en ex-verloofde, voor wie ze misschien nog gevoelens heeft. Ondanks deze gebeurtenissen zet hij alles op alles om haar hart weer te veroveren en hun huwelijk te redden. Een prachtige film. Ik geef deze film een 8,5!

3. Liar Liar

Een advocaat en vader, dat vaak beloftes niet nakomt. Zijn zoontje wenst op zijn verjaardag dat zijn vader niet meer kan liegen, en als advocaat komt dat niet ten goede. Ik vond de film echt hilarisch. Ik geef deze film een 8,5!

4. Marley & Me

Een getrouwd stel wil nog geen kinderen, dus de man besluit de vrouw een puppy te geven, om haar te laten wennen aan het verzorgen. Later krijgen ze wel kinderen, maar ook de hond wordt ouder. Een mooie film, en vaker gezien. Ik geef deze film een 8!

5. Hachi

 

Een baasje en zijn hond, onafscheidelijk. De hond brengt hem iedere dag naar het station, maar op een dag overlijdt zijn baasje. De hond blijft braaf naar het station gaan, tot het hondje daar zijn laatste adem uitblaast. Een zielige film, maar wel heel mooi. Ik geef deze film een 9, al helemaal voor de mooie band tussen de acteur en de honden!

Ken je deze films? Wat vind je er van?

Liefs, Demi

 

24 thoughts on “Films top 5 #13

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s