Blogger's posts

Carolien|Gastblog

Hoi allemaal!

Mijn naam is Carolien, en ik blog op liefscarolien.nl (linkje) waar ik elke dag een nieuw artikel online plaats. Demi heeft mij een tijdje terug gevraagd (in januari) of ik bij haar wilde gastbloggen en dat leek me een heel leuk idee. Zij wordt ook mijn gastblogger, maar dan voor een langere tijd. Jullie hebben alvast de primeur! Ik ken Demi al heel lang via WordPress, en ze is een hele aardige en lieve meid. Maar Demi vroeg dus of ik bij haar wilde gastbloggen en hier ben ik dan. Ik vond het lastig om iets te bedenken waarover ik wilde gaan schrijven, maar het is me uiteindelijk wel gelukt. Heel veel lees plezier.

Wie ben ik?
Nou, mijn naam is dus Carolien, ik ben 22 jaar, en blog sinds 2013. Februari 2014 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker MBO 4 in de richting Kinderopvang. Momenteel werk ik bij Avonturenpark Hellendoorn, en ben daarnaast bezig met mijn blog. Mijn hobby’s zijn schrijven, foto’s maken, nieuwe plekken ontdekken, shoppen, en het bijhouden/ verzorgen van mijn aquariums. Ik heb 2 aquariums, een 60 liter aquarium waarin ik volwassen guppen en vuurgarnalen houd, en 40 liter aquarium waar ik de baby guppen in heb zwemmen. Ik vind het onwijs mooi om de groei van deze diertjes te zien, van iets mini’s en helemaal doorzichtig, naar een grote vis vol met kleuren en patronen. Prachtig vind ik dat!

Mijn blog LiefsCarolien.nl
Oktober 2015 heb ik besloten om er echt voor te gaan, en heb toen mijn domein en hostingspakket gekocht. En nu ben ik alweer een half jaar verder, en gaat het steeds beter met mij en mijn blog. Ik heb mijn SEO goed voor mekaar, en krijg voornamelijk mijn bezoekers binnen via zoekmachines. Bloggen is mijn uitlaatklep, en ik zou voor geen goud meer zonder kunnen. Ik kan mijn ei kwijt, en mijn gevoel en emotie van me afschrijven. Op mijn blog vind je voornamelijk Beauty en Lifestyle artikelen. Dit probeer ik regelmatig af te wisselen met een outfit artikel, DIY of food artikel. Binnenkort komt er een hele leuke nieuwe serie aan waar ik nu al erg druk mee bezig ben.  Dus neem zeker even een kijkje!

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het lezen van mijn gastblog, en hoop jullie terug te zien op mijn blog. Binnenkort zal Demi zich daar voorstellen en elke maand een nieuw en leuk artikel delen met mijn bezoekers/volgers.

Liefs,
Carolien

21 thoughts on “Carolien|Gastblog

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s