Interview

Interview #11 Marleen

Vandaag het elfde interview, met een geweldige blogster:Β Marleen! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super goede vriendin van me, zorgzaam en lief πŸ™‚

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Marleen, ik ben 20 jaar en doe de opleiding Juridisch Medewerker. Ik hou veel van muziek luisteren, af en toe gamen, bloggen en afspreken met vrienden.

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik was op zoek naar een leuke, uitdagende hobby. Uiteindelijk heb ik in het gastenboek van Creabealounge verhalen geschreven. Na dit een paar maanden te hebben gedaan dacht ik: ‘Hee, ik heb meer ideeΓ«n, maar die kunnen niet op de blog van een ander.’ Dus heb ik mijn eigen pagina opgezet. Ik had zelf gedacht dat ik het maar twee maanden vol zou houden, maar ik kreeg steeds meer ideeΓ«n en ben er dus mee doorgegaan.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik heb het meest plezier in het maken van foto reportages. Dit doet me erg denken aan een fotoalbum en dat woord heb ik letterlijk vertaalt naar photobook.

4. Waar schrijf je zoal over?

Mijn blog zal voornamelijk bestaan uit fotoreportages, afgewisseld met een Sims story telling en af en toe een bekendheid in de schijnwerpers. Tot nu toe ben ik nog wel bezig om verhalen uit mijn vorige blog af te ronden, maar daarna ga ik helemaal los met dit nieuwe concept.

5. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Als eerste jullie reacties. Ten tweede het feit dat je op de blog gewoon kan laten zien wie je bent en wat je in huis hebt.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik denk toch dat ik over de 50 volgers heb. In het begin dacht ik ‘Dit wordt niks’, omdat ik gewoon geen volgers kreeg. Maar uiteindelijk is het toch wat geworden en daar ben ik trots op.

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Dat ik meer volgers en bezoekers krijg op mijn blog. Voor de rest zie ik wel wat er op mijn pad komt.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe geen dingen die je normaal niet doet en geniet van het leven. Ik nodig jullie graag uit om een keer een kijkje te nemen en een reactie achter te laten, want dan doe ik dat ook bij jou πŸ˜‰ Tot slot zijn volgers ook meer dan welkom. Wanneer je mij volgt, dan heb je zelf ook een volger meer. Ideaal toch?

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

Advertisement

22 thoughts on “Interview #11 Marleen

  1. hoii,
    wil je uitleggen hoe je dat hebt gedaan met bloglovin, want ik heb het gedaan met de widget, maar ik krijgt de button niet? kan je daar een artikel over maken?

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s