Interview

Interview #99 Miriam

Vandaag het negenennegentigste en ene laatste interview, met een super geweldige blogster: Miriam! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, inspirerende en creatieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Miriam, twintiger en ik ben van Marokkaanse komaf. Ik ben enthousiast, open persoon en een blij ei. Ik werk als invaller in de kinderopvang en ik volg een deeltijd SPH thuisstudie nu helaas op een laag pitje. Ik maak eigen sieraden van kurk, de laatste tijd wat minder. Ik ben een echte filmfanaat en stiekem een Marvel fan. Ik vind bloggen leuk, het is een soort uitlaatklep voor mij.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik wilde al lang een eigen blog beginnen maar ik vond het eng dat anderen mijn verhalen zouden lezen. Ik heb nu eindelijk de stap gezet! Ik ben een blog begonnen om mijn ei kwijt te kunnen, ook om mensen te informeren over voeding en gezondheid. De interesse is ontstaan door de opleiding gewichtsconsulent.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mensen vinden mij vaak schattig en lief uitzien, daar ben ik niet altijd blij mee hihi. Maar de blognaam (sweet & nice things) past wel bij mij, in de toekomst zal ik de naam wel veranderen.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Over health, lifestyle, beauty, fashion en food, eigenlijk alles wat mij aanspreekt, de laatste tijd schrijf ik meer over health en lifestyle.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Eigenlijk alles wel! Nieuwe content bedenken, fotograferen en in contact komen met verschillende soorten mensen. Het leukst vind ik als lezers reacties achterlaten op mijn blog, ik word daar oprecht blij van.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Samenwerkingen, gastblogs en dat ik naar het Hema kerst event mocht gaan vond ik super gaaf. Ik ga niet elke samenwerking aan, het moet wel bij mij en mijn blog passen. Samenwerkingen zijn leuk maar het belangrijkst vind ik dat mensen het leuk en interessant vinden om mijn blog te lezen.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop ooit mijn werk van te maken: ik blijf dromen. Voornamelijk dat mijn blogs gelezen worden, hopelijk door veel mensen.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Wees altijd je jezelf, luister niet naar anderen en doe de dingen die jou gelukkig maken. En geniet van elk moment, klinkt makkelijk maar is het niet, ik vind het soms ook moeilijk!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Volgende week volgt het allerlaatste interview!

Liefs, Demi ❤

Advertisement

12 thoughts on “Interview #99 Miriam

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s