Tag

10 questions about blogging tag

Hey Creabea’s,

Ik blog al bijna 4 jaar, en ik heb al meerdere tags over het bloggen ingevuld. Maar deze ontbrak nog, en daarom ga ik deze vandaag voor jullie invullen πŸ™‚ Lezen jullie gezellig mee?

1. Wanneer ben je je blog gestart en waarom?

Ik ben begonnen in augustus 2014. Ik was al erg lang bezig met het schrijven van verhalen en wilde dat graag met meer mensen delen dan alleen mijn vrienden en familie in privΓ©sfeer. Toen kwam ik achter WordPress, en ik besloot daar meteen mijn blog aan te maken. De beste beslissing die ik toen ooit heb genomen.

2. Weet je nog wat je eerste blogpost was?

Dat weet ik zeker nog, dat was mijn Hallo bericht, waarin ik mezelf kort voorstelde, uitlegde waar mijn blog om zou gaan draaien (wat toen nog echt alleen puur het schrijven van korte verhaaltjes was) en wanneer men wat kon verwachten. Eerlijk, ik schaam me best voor dat berichtje haha.

3. Welke comment is je het meeste bijgebleven?

Ik heb geen specifieke comment, ik heb er ook zo ontzettend veel mogen ontvangen in de bijna 4 jaar dat ik al blog! Ik heb echt hele lieve comments gehad, en ik waardeer ze allemaal enorm. Ik vind ze echt stuk voor stuk allemaal geweldig, en nog mooier vind ik het dat men de moeite neemt een reactie achter te laten ❀

Macbook Pro On Desk

4. Wat was het eerste product dat je ooit voor je blog ontving?

Het enige product dat ik ooit voor mijn blog kreeg, was een fotoboek. Ik mocht zelf een fotoboek samenstellen en heb hier een review voor geschreven. Verder heb ik geen producten ontvangen, en dat hoeft voor mij ook niet. Ik ben niet een blogger die reviews schrijft aan de hand van aangeboden producten. Ik schrijf liever een review wanneer ik dat zelf wil, en dan ook waarover ik zelf wil.

5. Wat is het tofste dat je ooit dankzij je blog hebt mogen doen?

Een aantal lieve bloggers mogen ontmoeten, waarvan ik hoop dat ik er snel (dit jaar) meer mag ontmoeten. Ik heb met een aantal van hen ook een fijne band opgebouwd, en dat dank ik toch wel het meeste aan het bloggen. De vriendschappen die er zijn ontstaan, die koester ik voor de rest van mijn leven.

6. Wat was je grootste blog blunder?

Ik heb eigenlijk nooit echt een blog blunder begaan. Ik heb ook nergens spijt van op het gebied van bloggen. Ik zou dus eerlijk waar geen antwoord weten op deze vraag, maar dat is dan alleen maar fijn, toch? πŸ™‚

computer, internet, keyboard

7. Word je vaak door lezeressen aangesproken op straat?

Nee nooit, want men weet niet hoe ik eruit zie. Althans, niet volledig. Ik behoud mijzelf ook het liefst vrij anoniem. Ik ben niet van de foto’s, en zo ben ik ook nooit geweest. Ik heb liever dat men me kent om mijn karakter, dan om mijn uiterlijk. Daar sta ik dan ook voor, en daarin hoop ik ook enigszins een voorbeeld te zijn.

8. Wat vind je het leukst aan bloggen?

Het schrijven staat met stipt op nummer 1, gevolgd door de vriendschappen en interactie met mijn volgers en medebloggers. Het schrijven heeft mij tot die vriendschappen gebracht, dus daarom kan ik niet anders dan het schrijven op plek 1 te zetten. Immers is dat ook de belangrijkste beweegreden waarom ik besloot een blog te beginnen.

9. Waar hoop je dat je blog over vijf jaar staat?

5 jaar, poe dan blog ik alweer bijna 9 jaar. Het zou wel tof zijn als ik dan nog steeds blog. Wie weet ben ik rond die tijd wel uitgegroeid als een grotere blogger, maar of ik dat nou zo nodig zou willen, nee dat niet. Ik vind het prima zoals het nu is. Ik heb mooie statistieken, fijne volgers en ik geniet. En dat laatste is datgene wat het meeste telt.

Free stock photo of coffee, creative, cup, smartphone

10. Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers?

Je moet lekker bloggen over datgene waar je over wilt bloggen. Volg geen andere bloggers op omdat je denkt dat je anders geen goede content hebt. Datgene waar je over wilt schrijven, daar voel jij je goed bij en dat moet je dan ook gewoon lekker schrijven. Het is jouw blog, jouw hobby en passie, en dus moet jij er plezier in hebben. En niets doen waar jij je niet goed bij voelt. Lekker je eigen ding doen.

Hoe blog jij graag? Op de bank, aan je bureau of buiten?

Liefs, Demi ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

20 thoughts on “10 questions about blogging tag

 1. Ik zou het ook wel heerlijk vinden om lekker in het zonnetje buiten met een koptelefoon op te bloggen, heerlijk lijkt me dat!

  Liked by 2 people

  1. Dankjewel, leuk om te horen ^^ Die heb ik via aparte afbeeldingswidgets toegevoegd en de link naar mijn account in de klikbare url balk geplaatst. Hopelijk helpt dit je πŸ™‚ Liefs

   Like

 2. Zelf blog ik graag op mijn kantoortje. Lekker mijn eigen spullen, rust, geen katten, mijn backdrops heb ik daar bij de hand. Super gewoon.

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s