Award

Sunshine Blogger Award

Hey Creabea’s,

Ik ben door 3 lieve bloggers genomineerd voor deze award, en dat vind ik enorm leuk! Ik ga daarom van beiden de vragen beantwoorden, en dat zijn er flink wat! Dus laten we er maar snel aan beginnen!

Sunshine blogger Award

De regels:

 • Bedank de blogger die jou genomineerd heeft en tag haar in je blogpost
 • Beantwoord de 11 vragen die de blogger voor jou heeft opgesteld
 • Nomineer zelf 11 bloggers om deze Award te ontvangen en stel ze 11 vragen
 • Som alle regels op en plaats het logo van de Sunshine blogger Award in je blogpost

Genomineerd door de lieve Gerda, dankjewel ❤ Haar 11 vragen:

1. Wat is jouw favoriete ingrediënt in gerechten?

Poe, ik heb eigenlijk totaal geen favoriete ingrediënt, haha. Ik heb ook heel eerlijk gezegd niet eens een favoriet gerecht. Dus nee, ik zou het niet weten.

2. Heb je wel eens angst overwonnen?

Nee, eigenlijk niet, want ik heb niet echt angsten. Ik zou sowieso graag eens een aantal extreme sporten willen doen, maar waarom dat nu nog niet gebeurd is omdat ik er gewoonweg geen tijd voor heb en het een beetje te duur is ^^ Maar angsten, nee, die heb ik niet.

3. Glas half vol of half leeg?

Is dat niet hetzelfde? Als het half vol is, dan is het toch ook half leeg en andersom? Dus ik heb geen voorkeur haha.

Close-up of Water Splashing in Drinking Glass

4. Geloof in je liefde op het eerste gezicht?

Eigenlijk niet, ik denk niet dat je meteen verliefd wordt nadat je iemand slechts één keer hebt gezien. Natuurlijk kun je vinden dat iemand er leuk uitziet, maar ik denk niet dat je dan meteen verliefd bent, en blijft.

5. Hoe creatief vind jij jezelf?

Ontzettend creatief, dat is immers mijn talent en dus ook mijn handelsmerk. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Of dat nu schilderen of schrijven is ^^

6. Hutten bouwen of nagels lakken?

Hutten bouwen! Lekker creatief bezig zijn, timmeren en een bouwwerk maken. Oh yes please!

abandoned, broken, cabin

7. Hou je van kamperen?

Ik zou het niet erg vinden, maar ik zou denk ik toch wel liever in een bed slapen. Maar het maakt me dan weer niets uit waar dat is. Maar toch lijkt het me ook wel leuk om in de buitenlucht te slapen, oh en zingen bij het kampvuur!

8. Hoe sportief ben jij?

Erg sportief. Ik doe verschillende sporten, en ik vind het fijn om in beweging te zijn en gezond te leven. Ik doe het liefst aan boksen en skateboarden, maar ook hardlopen vind ik erg fijn. Oh en fitnessen!

9. Wat is de beste quote die je ooit hebt gehoord?

‘Love isn’t about having a pretty face. It’s about having a pretty mind, a pretty heart and a pretty soul.’

Stone Artwork

10. Wat is je favoriete kledingstuk in huis?

Mijn skate gerelateerde sneakers. Ik houd zo enorm veel van ze. Super stoer uiterlijk, fantastische zwarte kleur met witte randen en ze zitten zo enorm lekker!

11. Stel je bent een dier, wat voor soort ben je dan?

Een draak, dat lijkt me gaaf. Ik vind dat echt hele mooie wezens. Misschien geen echt dier, maar er stond niet in de vraag of het een echte moest zijn of dat het ook een mythologische moest zijn, dus verbreek ik een beetje de logistieke regels 😉

Genomineerd door de lieve Sabrina, dankjewel ❤ Haar 11 vragen:

1. Waarom blog je?

Ik blog omdat ik graag een platform wilde hebben waarop ik mijn zelfgeschreven verhalen kwijt kon. Ik ontdekte WordPress en begon met bloggen. En sindsdien ben ik nooit gestopt.

author, blog, businesswoman

2. Hoe kan je het volhouden?

Het is eigenlijk best simpel. Als je een grote passie hebt voor schrijven, dan kun je eigenlijk al haast niet meer stoppen. Al de lieve reacties die je krijgt, de statistieken die je ziet, alles tesaam geeft het zo’n voldoening om te bloggen!

3. Wat is de grootste voldoening die je uit je blog hebt gehaald?

Ik heb hele hechte vriendschappen gekregen dankzij het bloggen. Ik heb met een aantal echt een hechte en fijne band opgebouwd, en ik zou dat echt niet willen ruilen. Ze zijn erg veel voor me gaan betekenen. Dat vind ik onwijs mooi aan het bloggen.

4. Welke topics spreken je lezers het meeste aan?

Oh dat verschilt echt heel sterk. Zeker omdat ik een enorm gevarieerde blog heb, is dat lastig te meten. Het hangt ervan af wat het onderwerp is, en de een slaat beter aan dan de ander. Maar dat vind ik juist leuk, want daarom plaats ik ook voor ieder wat wils!

Woman Sitting on Chair Using Black Ipad

5. Wanneer blog jij?

Elke dag om 8 uur ‘s ochtends.

6. Kennen jouw lezers de dame achter de blog?

Qua karakter wel, qua uiterlijk niet helemaal. Ik gebruik wel mijn echte naam, en alles wat ik schrijf komt echt van mij. Maar ik deel geen foto’s van mezelf, omdat ik van mening ben dat mensen je pas echt leren kennen vanuit je innerlijke zelf, en niet vanuit je uiterlijk. En ik hoor vaak dat mensen mij echt heel zorgzaam en lief vinden, en dat mijn karakter mooi is. En dat is precies waarom ik het zo doe.

7. Wat hoop je dat nog op je pad komt?

Een meeting met een aantal bloggers waar ik dus een hechte vriendschap mee heb opgebouwd. Ik wil ze graag eens ontmoeten en spreken. Wat het bloggen betreft hoop ik ooit ontdekt te worden door een magazine, waarvoor ik dan artikelen mag schrijven ^^

Girl reading a newspaper

8. Heb je dromen?

Ja, ik wil graag een bekende boekenschrijver worden (al ben ik daar al hard mee op weg, het boeken schrijven dan, niet het bekend zijn) en werken op de redactie van een meidenblad waarbij ik mijn eigen vragenrubriek krijg. En wonen in Engeland. Dat zijn mijn grootste dromen.

9. Ben je een ochtend mens of avond mens?

Ik ben een elke dag mens. Het maakt mij niet uit of het ochtend, middag of avond is. Ik geniet van elk moment van de dag, elk tijdstip en elke activiteit die er dan plaatsvindt.

10. Vertel een diep geheim.

Mijn diepste geheim, is dat ik geen diep geheim heb.

Black Metal Padlock

11. Nog leuke blogs die ik zeker moet toevoegen in mijn altijd lezen lijstje?

Ik volg zoveel leuke blogs, ik zou niet weten waar ik moet beginnen! Ik vind elke blog leuk, want elke blog is uniek. Ik heb geen voorkeuren of tips, want ik lees echt alles.

Genomineerd door de lieve Esther, dankjewel ❤ Haar 11 vragen:

1. Hoe ziet jouw ideale leven er over 10 jaar uit?

Dan hoop ik in Engeland te wonen en meer boeken te hebben uitgebracht dan de vijf die ik nu als een serie heb gepubliceerd. Ik hoop dan een bekende (Engelse) schrijver te zijn met een lieve vriend en katten om ons heen.

2. Wat droom je nog een keer te doen?

Ik zou weleens een roadtrip willen maken door allerlei landen, reizen dus. Maar dan wel met de auto, want dan kan ik overal stoppen. En dan kan ik mooie foto’s maken en er een rapportage van maken voor bijvoorbeeld een tijdschrift.

car, driving, highway

3. Met welk dier zou je jezelf willen vergelijken en waarom?

Een draak, want ik vind dat ik veel moed heb en sta voor wie ik ben. Een draak is levendig en enthousiast, extravert en inspirerend. Is erg intelligent en ambitieus. Dat omschrijft mij enorm goed.

4. In welk land zou jij willen wonen?

Zonder twijfel is dat in Engeland.

5. Heb je een wens gehad, die ooit is uitgekomen?

Vast en zeker weleens een kleine wens die je ooit eens deed. Maar een grote wens die echt in vervulling ging, nog niet nee. Wie weet komt dat dit jaar nog ^^

adult, aged, baby

6. Welk persoon heeft jou het meest geïnspireerd in je leven?

Pierre. Met zijn band en als leadzanger heeft hij zulke mooie quotes gemaakt en zulke aangrijpende en herkenbare lyrics geschreven. Hij is er mijn hele jeugd als het ware voor mij geweest en dat is hij nog steeds.

7. Heb je een quote die je graag hoort?

Ik heb mijn lievelingsquote al bij Gerda genoemd, maar ik ben een echte quote liefhebber. Wie mij volgt op Instagram weet daar vast alles van haha.

8. Welke doelstellingen heb jij voor 2018 gesteld?

Ik wil gewoon een fijn jaar hebben, waarin ik mijn diploma haal en ga verder studeren voor mijn nieuwe opleiding. Echte doelstellingen heb ik niet. Ik heb ze wel gesteld, maar nu achteraf denk ik: Ik zie liever wat het jaar mij brengt, dan dat ik per se iets bereikt moet hebben alvorens mijn jaar als geslaagd beschouwd mag worden.

accuracy, action, active

9. Wat vind je het leukste om te doen in je leven?

Zonder twijfel is dat schrijven! Het is mijn leven, het is wie ik ben. Ik kan zoveel kwijt in het schrijven. Ik word er echt dolgelukkig van en kan er niet meer zonder.

10. Hoe zou je jezelf in een woord omschrijven?

Inspirerend.

11. Ben je sportief en zo ja waar hou je dan van?

Skateboarden, boksen, hardlopen en fitnessen.

exercise, hobby, jog

Mijn 11 nominaties:

Melanie
Miss B
Marleen
Carolien
Joor
Rowenia
Maya
Lorien
Lotte
Lou
Ilona

Mijn vragen:

1. Welk muziekgenre maakt echt het beest in je los?
2. Wie/wat doet jouw hart smelten?
3. Waar mag men je nu echt NIET voor wakker maken ‘s nachts?
4. Welk genre films vermijdt je echt?
5. Tegen welke leeftijdsfase zie je op?
6. Wat zou je doen als je van het andere geslacht was?
7. Welke namen vind jij echt afschuwelijk voor een kind en/of dier?
8. Welk lettertype vind jij fijn?
9. Welke kleurencombinatie is hemels?
10. Wat kan echt niet op een eerste date?
11. Wat is je grootste ergernis tijdens het reizen/in het verkeer?

Bedankt dames en have fun girls!

Liefs, Demi ❤

Advertisement

24 thoughts on “Sunshine Blogger Award

 1. Demiiiii Girllllll!!!!!!
  ThnQ so much for the nomination! Leuke vragen en leuke antwoorden, girl dat lijkt mij ook leuk om mijn blogfriends waaronder jij en XmelX & Grassiella Girl via een Blogger meet up in het echt te onmoeten! Dat lijkt mij echt gaaf! Maybe in the future, who knows!
  Yesss Girl ik ben het wel met je eens mensen moeten inderdaad focussen op een persoonlijkheid van iemand in plaats van op het uiterlijk! 100% Yessss je hebt definitely een heel mooi karakter! Ik ben zo happy to have you as a Blogfriend!

  Girl ik zal ermee aan de slag gaan! Nogmaals bedankt voor the nomination!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.

  Liked by 1 person

  1. You’re welcome girly girl! Oh yes girl, dat lijkt me zo super tof en so awesome ♡ Glad you agree with me girl! Aww thanks girl, so are you and yes so happy dat we elkaar kennen, definitely ♡ Kan niet wachten het te lezen girl! Hugz and liefs

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s