Interview

Interview #84 Yessica

Vandaag het vierentachtigste interview, met een super geweldige blogster: Yessica! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super creatieve, aardige en positieve blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Nou ik ben Yessica, een 19 jarig meisje die naast haar werk veel plezier heeft aan het schrijven van haar blog. Alweer bijna 4 jaar geleden begonnen, eerder blogde ik onder de naam fashion creatures. Deze naam is recent veranderd naar up to fashion. Ik heb namelijk de droom ooit mijn eigen kledingwinkel te beginnen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Nou ik was toen 15/16 en het was zomervakantie, ik besteedde toen veel tijd achter mijn laptop en ontdekte de blogwereld via een online community. Een meisje waar ik toen contact mee had vroeg waarom ik zelf geen blog begon. Samen zijn we toen gaan brainstormen en kwamen we op de naam fashion creatures. Na een paar maanden op weebly te hebben geblokt kwam ik uiteindelijk WordPress tegen, hiermee kon ik berichten inplannen maar de naam was al bezet. Toen heb ik tijdelijk de naam travel to mine word gebruikt. Later toch maar op een andere manier weer terug gegaan naar de naam fashion creatures. Afgelopen januari heb ik besloten mijn eigen domein te kopen en te bloggen onder de naam up to fashion.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Nou ik wou vooral gaan schrijven over mode en ik vond het leuk om een Engelse blog naam te hebben, zo kwam ik dus in eerste instantie op de naam fashion creatures. (Creations was al bezet) Natuurlijk heet mijn blog nu niet meer zo, dus zal ik ook vertellen hoe ik kwam aan de naam up to fashion. Ik was al een jaar aan het bloggen en deed mijn opleiding filiaalmanager/ondernemerschap, ik was toen al druk aan het nadenken over een goede winkelnaam voor mijn bedrijfsplan die ik in de toekomst zou moeten gaan schrijven. Op de fiets kwam ik op de naam up to fashion, omdat ik gek ben op mode. Ik werkte toen ook nog bij C&A en wist zeker dat ik in de mode door wilde gaan. Al die tijd heb ik de naam bewaard en geheim gehouden, omdat ik niet wou dat iemand de naam zou pikken. Omdat ik mijn blog zie als mijn kleine bedrijfje heb ik besloten het ook de naam te geven van mijn bedrijf.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Zoals ik al zei, ik wou schrijven over mode. Dus dat doe ik dan dus ook. Natuurlijk ook over andere dingen als reizen, fotografie en lifestyle. Ik vind het erg leuk reviews te schrijven en je zal erg weinig dingen vinden over make up. Omdat ik eerlijk toegeef dat is mijn zwakste kant.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Alles, het is echt mijn onderneming en ik stop er dan ook veel tijd in. Soms is het lastig een leuk artikel te bedenken maar uiteindelijk lukt het dan weer wel. Vooral het contact met mensen is voor mij belangrijk en het plezieren van de mensen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Pff lastig… Ik denk de samenwerkingen, ik ben een jaar geleden uitgenodigd door een PR bureau om naar horecava te komen, ik mocht bekers weggeven van Libresse en ik had twee samenwerkingen met fotofabriek.nl Al deze dingen had ik zeker niet verwacht. Natuurlijk ben ik ook heel blij met de ruim 100 volgers!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Veel, haha ik zou het zo leuk vinden om een groepje van 100 tot 1000 vaste lezers te hebben en mogelijk een klein inkomen te kunnen halen uit mijn blog.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Dat ze moeten doen wat goed voelt, leven en laten leven, enjoy the world and love your life. Geniet gewoon van de dingen die er zijn, wees niet te streng voor jezelf en vooral geniet!!

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Interview #84 Yessica

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s