Blogger's posts

MC Kleuver | Handletteren

In de zomervakantie was er een moment dat ik me een beetje verveelde. Daarom bedacht ik mij dat het misschien leuk was om te gaan handletteren. Bij de HEMA kocht ik voor dit nieuwe project een schrift. Het simpelste schrift met geruite blokjes erin. Hiermee kon ik duidelijke vakken maken en deze eerlijk te verdelen. Mijn opzet was om elke week bij te houden wat ik op deze dagen had gedaan. En de overige pagina’s kon ik gebruiken voor het handletteren van leuke quotes. Daarvoor moest er op Google worden gezocht. Uiteindelijk kwam ik uit bij het programma Pinterest. Vanuit dit programma kun je heel gemakkelijk vinden wat je zoekt. Handletteren wordt dan ook steeds populairder.

Let’s spread some love in this world. Zoals je ziet paste de a er niet meer tussen. Deze was ik simpelweg vergeten. Oeps. Deze quote heb ik gekozen omdat we elkaar een beetje liever moeten behandelen. En hij paste heel goed in mijn schrift. Met wat puntjes en streepjes kun je een citaat mooi versieren.

Laten we toasten op de goede dingen in het leven. Niet elke dag is slecht. Elke dag heeft zijn eigen charme en iets goeds. Misschien is dat iets waar je even over moet nadenken. Maar ik denk dat het echt waar is. Voor deze quote heb ik, zoals je ziet, verschillende lettertypes gebruikt. Een beetje groot, wat kleiner en versierd met een hartje. Een beetje speels mag wel.

I speak fluent sarcasm. Herken jij dit ook? Schrijf dan ook deze quote op. Ik houd van een beetje sarcasme. Als je me een beetje kent, weet je dat dit het grotendeels van mijn dag bezit. Haha. Mijn grappen zijn vaak ook heel flauw. Ik houd ervan.

Het handletteren is iets wat je altijd op kunt pakken. Ook als je het even hebt laten liggen. Dat maakt het fijn. Je kan instromen wanneer je wilt. Alle foto’s die je in deze blog ziet, heb ik gemaakt. De quotes zijn van Pinterest. Happy handlettering!

20 thoughts on “MC Kleuver | Handletteren

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s