Top 3-10

Top 5 Comedy Central Cartoons

Hey Creabea’s,

Ik kijk graag naar cartoons, en vooral naar de cartoons op Comedy Central. Ik houd van humor en dit zijn daarom de cartoons waar ik graag naar kijk.

1. The Simpsons

Afbeeldingsresultaat voor the simpsons
Link afbeelding

Het gezin Simpson zelf levert de hoofdpersonages in de reeks. Homer is de kale, dikke en vooral domme vader van het gezin. Marge heeft lang opgestoken haar. Het kapsel is ontleend aan dat van de Bruid van Frankenstein in de gelijknamige film. Bart is een 10-jarige kwajongen met stekeltjeskapsel. Hij haalt allerlei kattenkwaad uit en rebelleert tegen iedere vorm van gezag, ook al begaat hij daarbij vaak stommiteiten. Lisa is 8 jaar en het miskende genie. Ze is erg intelligent en sociaal geëngageerd voor haar leeftijd, maar daardoor ook vaak eenzaam. Maggie is de baby in het gezin. Ze kan niet praten (tenminste niet als er andere mensen bij zijn).

2. Bob’s Burgers

Afbeeldingsresultaat voor bob's burgers
Link afbeelding

In de serie figureert de familie Belcher die een hamburgerrestaurant uitbaten. Bob is de vader van 45 jaar oud die koste wat kost zijn hamburgertent draaiend probeert te houden. Linda is de moeder van 42 jaar oud. Ze is dolenthousiast en weinig serieus. Soms gedraagt ze zich ook een tikje naïef. Tina is de 13-jarige dochter en het oudste kind in het gezin. Ze is herkenbaar aan haar zwarte korte haren en grote bril. Gene is de 11-jarige enige zoon van het gezin. Hij houdt van grappen en lol maken, hoewel veel mensen hem maar irritant vinden. Louise is de 9-jarige dochter en het jongste kind in het gezin. Ze draagt altijd een roze muts met twee konijnenoren op haar hoofd. Ze is een druktemaker en ze kan vreselijk koppig zijn.

3. Family Guy

Afbeeldingsresultaat voor family guy
Link afbeelding

Family Guy gaat over een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog. Peter is het hoofd van deze familie. Peter komt niet altijd even intelligent voor de dag. Lois is de echtgenote van Peter is huismoeder en werkt thuis bij als pianolerares. Megan (Meg) is een gefrustreerde puber die veel problemen heeft met haar zelfvertrouwen. Ze is het zwarte schaap van de familie. Christopher (Chris) is een gezette tiener die veel gelijkenissen vertoont met zijn vader. Hij is in feite een jongere versie van zijn vader: gezet en niet zo snugger. Stewart (Stewie) is een diabolisch snuggere baby met Engels accent die de wereld wil veroveren. Brian is de antropomorfe hond van de familie. Hoewel Brian kan praten geldt dat niet voor de andere honden in het Family Guy-universum.

4. South Park

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier kinderen: Stan Marsh (donkerblauwe muts), Kyle Broflovski (groene muts), Kenny McCormick (oranje capuchon) en Eric Cartman (lichtblauwe muts). Ze wonen in het bergdorpje South Park in de staat Colorado en zijn al jaren boezemvrienden (hoewel Cartman vaak op gespannen voet staat met Kyle). De vier maken in hun omgeving de vreemdste gebeurtenissen mee, variërend van zaken als problemen op school of thuis tot natuurrampen en bovennatuurlijke of buitenaardse bedreigingen.

5. American Dad

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

American Dad gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie: zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft.

Welke van deze cartoons kijk jij? En welke kende je echt niet?

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “Top 5 Comedy Central Cartoons

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s