Questions to yourself

1000 vragen aan jezelf #27

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 729 t/m 756 🙂

729. Wat zou je anders doen als je met niemand rekening hoefde te houden?

Gewoon mijn mening geven over dingen en me niets aantrekken van anderen. Ik zou misschien ook wel sneller zeggen wat ik denk, maar ik zou wel altijd beleefd blijven.

730. In welke oude beschaving had je wel willen leven?

Ik kan niets bedenken, maar als ik maar in Engeland ben, dan maakt het me niets uit in welke oude beschaving ik terecht zou komen, haha.

731. Denk je lang over beslissingen na?

Nee, want dat heeft meestal toch geen zin. Beslissingen zijn al gemaakt en dat kun je toch niet terugdraaien. Natuurlijk denk ik weleens na over wat er was gebeurd als ik iets anders had gezegd of gedaan, maar er lang over nadenken doe ik niet.

732. Ben je weleens de bioscoop uit gelopen voor het einde van de film?

Nee, maar ik heb me zeker weleens geërgerd tijdens een film, twee keer zelfs. Tot nu toe waren er twee films waarbij ik toch echt graag had willen weggaan.

733. Om welke ongepaste grappen lach je stiekem toch?

Ik lach niet snel om ongepaste grappen. Als het ongepast is, dan vind ik het niet grappig, maar eerder gemeen en arrogant overkomen.

734. Horen de slechte dagen ook bij het leven?

Zeker, iedereen heeft ze. Ik denk dat je ze ook wel nodig hebt, zodat je alert blijft en weet hoe sterk je bent. Je weet zo ook wie er voor je klaarstaan en wie niet.

735. Wat zou er in jouw gebruiksaanwijzing moeten staan?

Genoeg denk ik. Maar ik wil deze vraag liever onbeantwoord laten omdat ik niet wil dat een mens een gebruiksaanwijzing nodig heeft. We zijn wie we zijn en waarom zouden we daar een handleiding voor maken?

736. Hoe groot is onze vrije wil?

Ik denk dat het bij jezelf ligt. Als jij dat zo wil, dan horen anderen dat te respecteren, tenzij het natuurlijk niet normaal is.

Skateboard on Top of Car in Selective Focus Photography

737. Welke cursus wil je graag nog volgen?

Zoveel! Fotografie, kleding, koken, toneel, talen, muziekinstrumenten, noem het maar op!

738. Maak je soms grappen ten koste van jezelf?

Nee, ik geloof niet dat ik dat doe. Ik maak vaak gewoon grapjes over een situatie of bekend persoon, maar niet over mezelf of een dierbare.

739. Welke bloemen koop je het liefst voor jezelf?

Ik houd niet van bloemen.

740. Welke dierlijke eigenschap zou je wel willen hebben?

Aanvoelen dat iemand ergens meezit zodat ik diegene op tijd kan troosten zonder te hoeven vragen wat er aan de hand is. Diegene gewoon troosten zonder diegene erover te laten praten omdat het moeilijk kan zijn om erover te praten.

741. Mag je gesprekken met de ene vriendin vertellen aan de andere?

Ik doe het zelf niet zo. Ik vind dat wat je met de een bespreekt, ook tussen jou en diegene moet blijven. Als het over diegene gaat, dan kan je het heus wel zeggen, maar pas dan wel op met wat je zegt. Je wilt geen ruzie veroorzaken.

742. Met wie deel je je dromen?

Met mijn moeder vooral, maar ook wel aan een paar goede vrienden.

catcher, daydream, dream

743. Is nieuw altijd beter?

Ik houd niet van tweedehands spullen, maar ik hoef zeker niet alles nieuw te hebben. Ik ben blij met mijn bril, die ik al heel wat jaren heb, en met mijn telefoon. Ik hoef niet de nieuwste van de nieuwste te hebben. Ik ben heel tevreden.

744. Wat doe je wanneer een feestje maar geen feestje wil worden?

Niets, ik laat het dan zo. Ik ben niet van het feestvieren en voor mij hoeft het daarom ook geen echte party te worden. Maar ik zou wel wat muziek op zetten om de sfeer wat te verbeteren.

745. Wat heb je geleerd op school waar je nog steeds wat aan hebt?

Van alles eigenlijk. Lezen, schrijven, kennis. Alles wat ik nu kan gebruiken in mijn opleiding en hopelijk ook in de toekomst.

746. Zeg je altijd de waarheid, ook als die een ander kan kwetsen?

Nee, als het een ander kan kwetsen, dan zeg ik het niet zo snel. Maar soms zeg ik weleens de waarheid als dat verkeerd kan overkomen, omdat je soms gewoon niet anders kan.

747. Wat heb je onlangs weggegeven aan iemand die het harder nodig had?

Een euro, omdat diegene ontzettend dorst had en ik niet wilde dat diegene straks flauw zou vallen.

adventure, back view, Bavaria

748. Ben je online anders dan in het echte leven?

Online ben ik veel opener, maar in het echte leven ben ik misschien wel veel enthousiaster. Ik weet het eigenlijk niet zo goed, volgens mij ben ik niet veel anders. Ik ben redelijk mezelf en gelijk op beide fronten.

749. Wat doe je als je ergens bent verdwaald?

De weg vragen aan een voorbijganger of simpelweg mijn GPS aanzetten.

750. Wanneer ben je voor het laatst naar het theater gegaan?

In mei. Ik ging toen met een collega naar een show en het was heel gezellig die avond. Ik zal die avond echt nooit weer vergeten.

751. Met welk fruit kun je je lichaam vergelijken?

Eh, ik weet het niet. Ik ga mijn lichaam niet met fruit vergelijken omdat ik er zelf heel anders tegenaan kijk dan een ander.

752. Kloppen je gedachten altijd?

Meestal wel. Ik heb wel vaak gelijk in dingen, maar lang niet altijd hoor. En soms heb je van die gedachten die eigenlijk nergens op slaan, maar die je toch hebt.

753. Welke woorden wil je nog van iemand horen?

Dat ik een geweldige vriendin ben en dat mijn vriend van me houdt. Ik zou het zo geweldig vinden als ik ooit een jongen hoor zeggen: Ik houd van je.

heart, love, sun

754. Wat is er typisch Nederlands aan jou?

Ik vind kaas erg lekker, verder zou ik niets kunnen bedenken.

755. Zit je nu lekkerder in je vel dan tien jaar geleden?

Ik was tien jaar geleden tien jaar oud. Ik denk dat ik toen zeker lekkerder in mijn vel zat, haha. Toen kon je nog ongestoord spelen en had je geen verplichtingen. Je hoefde nog niet naar de toekomst te kijken en belangrijke keuzes te maken. Dus nee, ik denk dat ik tien jaar geleden lekkerder in mijn vel zat.

756. Wanneer stond je hart op het spel?

Ik heb geen idee eigenlijk. Misschien weleens in familiekwesties of vriendenruzies. Maar ik heb dat gelukkig niet echt meegemaakt. Maar misschien toen ik van de opleiding onderwijsassistent af moest. Ik denk dat ik toen eerst wel echt even ondersteboven was van hoe ze me behandelden, maar achteraf ben ik alleen maar blij dat ik gestopt ben.

Vraag van de dag: Ben jij online anders dan in het echte leven?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

We hebben al driekwart voltooid! We zijn er dus bijna 😀

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “1000 vragen aan jezelf #27

  1. 730. In welke oude beschaving had je wel willen leven?

    Ik zou graag in de Indus beschaving willen leven. Die was erg goed ontwikkeld, maar eigenlijk weten we er erg weinig van, met name omdat hun schript nog altijd niet ontcijferd is.

    Liked by 1 person

  2. Grappig niemand beantwoord de vraag van de dag ;P ik vind hem leuk. Ben ik.online anders dan in.het echte leven. Nee totaal niet ik heb een hekel aan mensen die zich op het web anders voordoen dan ze echt zijn. Hoe ik.online ben zo gedraag ik me ook naar vrienden. Toch hebben mensen altijd de neiging om formeel naar me te praten op het internet, dit.komt omdat ik een.nette toon gebruik in berichten en reacties. Je weet ook nooit wie het zou lezen. Toekomstige werkgevers bekijken regelmatig je profiel als je solliciteert, dus ik pas ook zeker op met wat ik post.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s