Top 3-10

Top 6 landen die ik wil bezoeken

Hey Creabea’s,

Zoals jullie wellicht weten ben ik dol op Engels, en ben ik echt verzot op een aantal landen. Deze landen zou ik graag eens bezoeken. Niet alleen vanwege de taal, maar ook vanwege het landschap, de cultuur en de bezienswaardigheden. Welke landen ik wil bezoeken? Dat ga ik je nu vertellen ๐Ÿ™‚

1. Engeland

Afbeeldingsresultaat voor engeland
Link afbeelding

Het liefst van alles zou ik Londen bezoeken. Ik wil zo graag de Big Ben zien en Westminster Abbey. Ik heb al een heel lijstje gemaakt met dingen die ik daar wil bezoeken. Maar er zijn nog vele andere plaatsen in Engeland die ik wil bezoeken. Denk aan Manchester, Gloucester, Cambridge, Canterbury, Derby, Birmingham en nog vele andere plaatsen.

2. Ierland

Afbeeldingsresultaat voor ierland
Link afbeelding

Het landschap is zo prachtig. Ik heb vele foto’s gezien van de prachtige landschappen in Ierland. En ook de vele ruรฏnes en kastelen zou ik graag eens bezoeken. Vooral Dublin en Dingle staan op mijn verlanglijstje.

3. Canada

Afbeeldingsresultaat voor canada bezienswaardigheden
Link afbeelding

Ik zou ook hier graag vele plaatsen willen bezoeken. Ik heb gehoord dat er hier vele mooie natuurgebieden zijn en vele mooie bezienswaardigheden. Op mijn verlanglijstje staan vooral Vancouver, Toronto en Montreal.

4. Schotland

Afbeeldingsresultaat voor schotland landschap
Link afbeelding

Hier wil ik vooral heen vanwege de prachtige landschappen en de mooie ruรฏnes die er te vinden zijn. Maar echt, als je die natuurfoto’s ziet, dan wordt je op slag verliefd. Hier wil ik graag Edinburgh, Glasgow en Aberdeen bezoeken.

5. Australiรซ

Afbeeldingsresultaat voor australie landschap
Link afbeelding

Ook hier zou ik graag het landschap willen zien. De prachtige open vlakten en natuurlijk de dieren! Vooral de kangoeroes in het wild zien lijkt me erg gaaf. Hier wil ik graag Sydney, Adelaide en Canberra bezoeken.

6. Nieuw-Zeeland

Afbeeldingsresultaat voor nieuw-zeeland bezienswaardigheden
Link afbeelding

Ook Nieuw-Zeeland heeft prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden. Ik heb vele bijzondere foto’s gezien en zou hier graag Wellington en Auckland bezoeken.

Ben jij in รฉรฉn van bovenstaande landen geweest? Wat zijn jouw aanraders voor bezoeken binnen dat land?

Liefs, Demi โค

Advertenties

24 gedachten over “Top 6 landen die ik wil bezoeken

  1. Australiรซ is geweldig! Een echte aanrader. Bezoek ook vooral de Blue Mountains. vlak bij Sydney. Mooi natuurpark met kans op wilde koala’s te spotten! ๐Ÿ™‚

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s