Tag

Tag 15 reisdilemma’s

Hey Creabea’s,

Dit keer een leuke tag over reizen πŸ™‚ Niet dat ik dat vaak doe, maar er een tag over invullen leek me toch erg leuk πŸ™‚ So, let’s get into it!

1. Zonvakantie of wintersport?

Ik houd er niet van om iedere keer in de zon te liggen, eigenlijk doe ik dat sowieso nooit. Ik zou dan zeker voor wintersport kiezen. Snowboarden lijkt me echt gaaf om te doen πŸ˜€

2. Vakantie aan de kust of vakantie in het binnenland?

Dan kies ik voor een vakantie in het binnenland. Ik houd niet zo van de zee en het strand. Ik ga liever een leuk uitje beleven of een stad bekijken.

3. Europees eten of Aziatisch eten?

Sowieso Europees eten! Ik houd er echt niet van om rare dingen te eten en ik kan niet tegen pittig eten. Dus geen Aziatisch eten voor mij.

4. Weg met vriendinnen of weg met partner?

Als ik een partner had dan zou ik zeker met hem op vakantie gaan. Maar voor nu kies ik met vriendinnen, dat ben immers al 3 keer op vakantie geweest met vrienden πŸ™‚

5. Actieve vakantie of luiervakantie?

Ik houd wel van activiteit zoals bijvoorbeeld een dagje weggaan naar een pretpark of een coole sport doen. Ik houd er niet van om de hele dag op het strand te liggen, zover krijg je me echt niet.

6. AziΓ« of Afrika?

Ik denk AziΓ«. Het lijkt me heel gaaf om de Aziatische cultuur eens van dichtbij te zien.

7. Barcelona of Rome?

Dan kies ik Barcelona, maar niet alleen vanwege de voetbalclub hoor! Haha, nee het lijkt me een fantastische stad om eens te bezoeken.

8. Hotel of camping?

Dan kies ik voor een hotel. Ik houd er niet zo van om in een tent te slapen of in een krakkemikkig ‘hutje.’ Dan slaap ik toch liever in een hotel of hostel.

9. Citytrip of natuurvakantie?

Sowieso een citytrip! Ik vind het geweldig om de cultuur te zien van een stad en de gebouwen die centraal staan voor die stad. Ik houd er van om daar foto’s van te maken.

10. Wereldreis of de wereld zien in meerdere keren?

Ik denk de wereld zien in meerdere keren. Ik wil niet al te lang van huis zijn in verband met mijn katje en ik denk dat als je het opdeelt, dat je dan vaker iets hebt om naar uit te kijken.

11. Nooit meer reizen of nooit meer je vrienden zien?

Dan nooit meer reizen. Ik ga sowieso al niet op vakantie, maar ik zou er echt niet tegen kunnen als ik mijn vrienden niet meer zie.

12. Weg met de auto of weg met het vliegtuig?

Ik vind het leuker om met de auto te gaan. Je kunt dan gemakkelijker stoppen als je onderweg allerlei leuke monumenten of bezienswaardigheden tegenkomt.

13. Backpacken of cruisen?

Ik denk backpacken. Je kunt dan meer zien van de stad zelf dan alleen de havens ervan.

14. Alles regelen of op de bonnefooi?

Ik regel liever zoveel mogelijk, zodat je een goed idee hebt van wat je wilt gaan doen. Alles last minute bepalen zorgt alleen maar voor irritaties en stressmomenten omdat er teveel keuzes zijn.

15. Roadtrip of op een plek blijven?

Ik denk dat ik dan liever een roadtrip maak. Ik zou het niet kunnen om de hele tijd op één plek te blijven. Als ik naar Engeland ga dan wil ik echt wel meer zien dan alleen Londen πŸ™‚

Ik vond deze leuke tag op Reisdoc.nl Overnemen mag, mits je de link van haar blog erbij vermeld πŸ™‚

Liefs, Demi ❀

 

22 thoughts on “Tag 15 reisdilemma’s

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s