Truth or lie

2 leugens 1 waarheid #2 Answers

Hey Creabea’s,

Een aantal dagen geleden kwam er een leuke challenge online, wat tegelijkertijd een spel serie gaat worden op mijn blog, als jullie dat leuk vinden natuurlijk. Maar genoeg gepraat voor nu. Laten we eens gaan kijken naar de antwoorden, de uitleg van waarom het wel waar is en waarom niet

A.

1. Ik heb ooit een eigen tijdschrift gemaakt.
2. Ik heb ooit een lied geschreven.

3. Ik heb ooit een kledingstuk ontworpen.

Ik heb ooit een liedje geschreven nadat ik een film had gezien en een soortgelijk boek had gelezen. Met dat lied wilde ik mensen toespreken om zichzelf te blijven geloven. Ik heb er geen echte melodie bij en ik heb het nooit opgenomen, maar ik heb er wel een geschreven.

Ik heb nog nooit een eigen tijdschrift gemaakt of kleding ontworpen.

B.

1. Ik doe aan jongenssporten als skateboarden en boksen.

2. Ik ben bang voor onweer.
3. Ik doe aan meisjessporten als ballet en turnen.

Ik ben dol op boksen en skateboarden. Met boksen kun je alles even van je afzetten en met skateboarden voel je de vrijheid en de snelheid van je board. En ik ben gewoon verliefd op de gave deck designs πŸ˜€

Ik ben niet bang voor onweer. Ik vind het zelfs leuk om naar te kijken en fascineer me over het feit dat het bestaat.Ik heb nog nooit ballet gedaan en heb zeer kort geturnd. Maar ik vond dat erg saai en was er na een aantal weken alweer vanaf.

C.

1. Ik heb vroeger vaak kattenkwaad uitgehaald.
2. Ik draag iedere dag make-up.
3. Ik heb ooit een keer 2 minuten lang niet kunnen ademhalen.

We gingen met de basisschool naar een evenement. Hier kon je allerlei dingen ondervinden als je bijvoorbeeld niet meer kon zien of horen. Ook was er een sportieve activiteit: rolstoelhockey. Ik ben toen achterover gekukeld. Ik kwam keihard op mijn rug terecht en kon 2 minuten niet ademhalen. Dat was best beangstigend. Maar een jongen voor mij had het ook al gehad, dus ik was niet de enige. Het kwam omdat je op een bepaalde manier terecht komt. En door de stress wordt het natuurlijk ietsje erger. Maar alsnog, was het best wel eng. Ik kon het toen overigens goed vinden met die jongen.

Ik houd absoluut niet van make-up en draag het nooit. Vroeger weleens naar een feestje, maar sinds ik op het MBO zit, nooit meer. En nee, ik heb nooit kattenkwaad uitgehaald.

D.

1. Ik heb ooit vastgezeten in een achtbaan.

2. Ik kan er niet tegen als ik bloed zie.
3. Ik was vroeger fan van K3.

Samen met mijn vader stonden we zeg maar net op het punt om naar beneden te gaan. We hingen dus als het ware naar voren en keken de hele tijd naar beneden. Ik was niet bang, maar echt prettig is het niet om steeds zo naar voren te hangen.

Ik kan er tegen als ik bloed zie en nee, ik ben nooit fan geweest van K3.

E.

1. Ik heb ooit een talentenjacht gewonnen.
2. Ik heb ooit een gratis reis gewonnen.
3. Ik heb ooit een playbackshow gewonnen.

In groep 8 besloot ik, omdat het mijn laatste basisschooljaar was, mee te doen aan de playbackshow met het nummer ‘My Life Would Suck Without You’ van Kelly Clarkson. Ik heb toen gewonnen en dat was zo apart, maar ook leuk tegelijkertijd haha.

Ik heb nog nooit een gratis reis of talentenjacht gewonnen. Ik heb ook nooit meegedaan aan een talentenjacht.

Hoeveel vragen had jij goed?

Liefs, Demi ❀

14 thoughts on “2 leugens 1 waarheid #2 Answers

Een reactie plaatsen