Blogger's posts

Carolien | Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had

Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had dat is een hele goede vraag. Ik verveelde me vaak toen ik nog geen blog had. Als ik deze vraag zou moeten beantwoorden, moet ik vooral kijken wat ik hiervoor deed. Wat ik zou doen als ik geen blog heb, probeer ik in dit artikel te beantwoorden.

Hi! Vandaag mag ik (Carolien) een gastartikel verzorgen voor Demi. Waarschijnlijk ken je mij wel, misschien ook wel niet. Ik ben Carolien, en schrijf op LiefsCarolien, mijn persoonlijke lifestyle blog, waar ik dagelijks artikelen plaats over Beauty, Food, Lifestyle en alles met een persoonlijk twist.

Moeilijk hoor! Wat zou ik doen als ik geen blog had, en zou ik zonder willen? Dingen die voorbij kwamen bij het maken van dit artikel. Op één vraag kan ik heel makkelijk antwoord geven, en hoef daar niet eens over na te denken. Stoppen zou ik namelijk nooit! Bloggen is mijn uitlaatklep, iets wat ik kan doen op dagen dat ik me minder goed voel, en op dagen dat ik mij goed voel. Niemand die zegt dat het nu even niet kan, of mij tegenhoud. Maar wat zou ik doen als ik geen blog had, zou ik dan ook schrijven, zou ik mijn gevoel ergens anders in kwijt kunnen?

Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had 

Waarschijnlijk zou ik spelletjes spelen zoals Sims of Travian. Dat speelde ik vroeger ook heel veel, en kon er ook flink fanatiek in zijn. Kan me dan ook makkelijk verliezen in een spelletje, omdat ik er zo op kan concentreren. Sims is daar echt een goed voorbeeld van, dat kan ik zo een hele dag spelen zonder door te hebben hoe laat het is. Maar daar hebben wel meer mensen last van bij Sims toch? Of ben ik de enige?

Daarnaast zou ik denk ik ook heel vaak mijn kamer schoon maken. Heb een tijdje gehad dat ik elke dag mijn kamer moest stofzuigen van mezelf, of mijn indeling veranderen.  Ik verplaatste mijn meubels ongelofelijk veel als ik er nu naar terug kijk. Dat zou ik denk ik nu ook nog doen als ik geen blog had. Want met een blog heb je toch minder tijd om aan andere dingen te denken, want mijn focus gaat gewoon heel veel naar mijn blog.

Ik denk dat dat wel zo’n beetje de dingen zouden zijn die ik zou doen als ik geen blog zou hebben. Het is natuurlijk lastig te bedenken, omdat het al zo lang in mijn systeem zit. Ik blog inmiddels al 2 jaar elke dag, en heb nu 1,5 jaar mijn eigen domein. Time flies, soms wel iets te snel vind ik.

Vraag: Wat zou jij doen als je geen blog had?

Liefs, Carolien

14 thoughts on “Carolien | Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s