Truth or lie

2 leugens 1 waarheid #1 Answers

Hey Creabea’s,

Een aantal dagen geleden kwam er een leuke challenge online, wat tegelijkertijd een spel serie gaat worden op mijn blog, als jullie dat leuk vinden natuurlijk. Maar genoeg gepraat voor nu. Laten we eens gaan kijken naar de antwoorden, de uitleg van waarom het wel waar is en waarom niet.

A.

1. Ik ben ooit over de kop gevlogen met mijn fiets.

2. Ik heb ooit in een rubberbootje een oversteek gemaakt van een eiland naar vaste land.
3. Ik heb eens in een helikopter gevlogen.

Ik fietste in de straat en iemand gooide zijn autodeur open zonder in de spiegel te kijken. Ik moest de deur ontwijken en reed door een kuil heen. Ik ging over de kop en kreeg het stuur in mijn buik. Ik had daarna een kleine buikwond en wat bloed rond die plek. De man zei zelfs tegen mij dat ik moest uitkijken…

Ik ben weleens met een zeilboot van een eiland naar het vaste land geweest, maar nog nooit in een rubberbootje. En nee, ik heb nog nooit in een helikopter gevlogen.

B.

1. Ik heb hoogtevrees.
2. Ik heb een hond gered van de verdrinkingsdood.

3. Ik ben bang voor clowns.

Ik was samen met een vriendin aan het zwemmen in een zwembad van familie van haar, die achter het huis stond. Ze had van die lange rubberen zwemattributen die je gebruikt om te leren zwemmen. Haar hond was nogal enthousiast en sprong in het zwembad. Hij kon er niet meer uitkomen en ik moest haar er met alle kracht uitduwen om haar weer op de kant te krijgen. Die vriendin van mij was geschokt door wat er gebeurde en dat snap ik ergens ook wel. Gelukkig kreeg ik haar hond uiteindelijk op de kant, al had ze me wel een litteken meegegeven op mijn been.

Ik ben absoluut niet bang voor clowns en ik heb zeker geen hoogtevrees.

C.

1. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest.

2. Ik heb nog nooit een 10 gehaald.
3. Ik houd van de kleur roze.

Ik ben weleens in België, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië geweest, maar verder dan dat niet.

Ik heb vooral op Engels en Frans heel veel tienen gehaald. Maar ook weleens op vakken waarvan ik het niet had verwacht of op werkstukken. En ik verafschuw de kleur roze.

D.

1. Ik ben linkshandig.
2. Ik drink iedere dag 3 koppen koffie.
3. Ik heb met 4 personen vastgezeten in een kleine lift.

Ik was met mijn oma en opa en met mijn moeder op weg naar vrienden van ons. We wilden bij ze op visite. In hun flat is een kleine lift, en we gingen er in. Toen bleef de lift steken tussen de derde en vierde verdieping. De deur werd geblokkeerd en hij kon dus niet open, hij zat klem. We drukten op de bel en de man aan de andere kant was erg onredelijk. En dat was ik daarna dus ook. De brandweer was zelfs eerder gearriveerd dan degenen die over de liftreparatie gaan. Toen we eruit moesten klimmen bood hij mij zijn hand aan, maar deze sloeg ik af. Ik klom er zelf uit en hielp mijn familieleden eruit. De man zei op een sarcastische toon dat we hem wel mochten bedanken. Ik zei dat hij dat niet verdiende omdat hij niet op tijd was. Ik vergeet nooit meer dat verontwaardigde gezicht van hem.

Ik lust geen koffie en ik ben rechtshandig.

E.

1. Ik ben een grote fan van opera muziek.
2. Ik heb 7 zwemdiploma’s.

3. Ik kan gitaar spelen.

Ik heb A, B, C, snorkelen 1, 2 en 3 en reddingszwemmen.

Ik kan geen gitaar spelen en ik heb een gruwelijke hekel aan opera.

 

Wat vond je van dit spel? Lijkt een herhaling je leuk?

Hoeveel vragen had jij goed?

Liefs, Demi ❤

12 thoughts on “2 leugens 1 waarheid #1 Answers

Een reactie plaatsen