Challenge

30 Day Blog Challenge #15

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 15 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Wat ik vroeger wilde worden

Vroeger als jong meisje wilde ik dolgraag juf worden, op een basisschool. Dit is gekomen door mijn juf uit groep 3. Ik wilde net zo lesgeven als zij, vol begrip en liefde. Zij was mijn grote voorbeeld, en ik wilde koste wat kost de opleiding onderwijsassistent volgen, om vervolgens door te stromen naar de PABO.

Ook leek het me heel leuk om chef-kok te worden. Ik ben altijd al dol geweest op koken, en ben altijd gefascineerd door kookprogramma’s. Maar door Masterchef weet ik hoe pittig het is, en zie ik het eerlijk gezegd niet zitten om met zoveel stress en drukte, een beroep uit te oefenen.

Ik had vroeger ook dierenarts willen worden, maar ik zat altijd al te twijfelen. Sinds januari 2014 wil ik het absoluut niet meer. Toen ik mijn eerste katje S moest laten gaan, veranderde mijn beeld. Ik kon het niet aan om een dier te opereren of in te laten slapen. De keus om dierenarts te schrappen, was snel gemaakt.

Mijn droom van toen en nu is nog steeds schrijfster worden. Ik ben hard op weg om dit te bereiken. Ik heb immers al een blog en ik heb een boek uitgebracht. Ik hoop ooit op een dag dat mijn boeken echt gaan verkopen en dat ik hier mijn beroep van kan maken, want schrijven is datgene wat ik het allerliefst doe.

Wat me ook leuk lijkt is een eigen bakkerij beginnen. Ik ben dol op het bakken en het versieren van taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Ik kan me uren vermaken met het opmaken van dat soort dingen, en om echte kunstcreaties te maken. Ik heb al vele kookboeken gekocht om ideeën op te doen, en wie weet, als ik ooit genoeg geld heb, ga ik mijn eigen bakkerij openen.

Herken jij je in één van deze dingen? Of leer jij voor één van deze beroepen? Of werk jij in één van deze beroepen?

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “30 Day Blog Challenge #15

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s