Persoonlijk

Ik word gewaardeerd

Hey Creabea’s,

Ik blog alweer bijna 2,5 jaar, en ik heb vorig jaar ooit een artikel geplaatst waarin ik vertelde wat jullie voor me betekenen. Ik wilde dit keer ook graag benadrukken wat dit alles voor me betekent. Dat zal ik rond het einde van dit bericht doen, en ik voel nu al dat ik er mijn hart en ziel in ga stoppen.

Mijn stage komt ook bijna ten einde, en ik heb eindelijk na vele nare stages, de stage gevonden waar ik waardering kreeg. Voor mijn werk, als mens, als mezelf. De plek waar ik collega’s heb leren kennen waarvan ik alleen maar had kunnen dromen. Ik had eerlijk waar echt nooit verwacht dit te kunnen zeggen. Ik weet nog hoe bang ik was voor weer een nare ervaring, maar het is juist een geweldige tijd geweest. Ik ga mijn collega’s ontzettend missen, vooral één in het bijzonder.

Ik krijg als schrijver zijnde ook steeds meer waardering. Ik heb onlangs een 7e verhaal geschreven op een platform. Ik krijg ineens zoveel fan mails binnen, zoveel vraag naar meer hoofdstukken. Het doet me zo goed dat te lezen. Ik krijg eindelijk weer de hoop dat ik daadwerkelijk schrijfster kan worden. Ik ben nu nog gemotiveerder om mijn 2e boek uit te brengen, en door te blijven schrijven. Ik ga mijn fans geven wat ze willen, omdat ik zonder die fans niet zou staan waar ik nu sta, de drang om te blijven schrijven, de drang de draad weer op te pakken en die ene stap te wagen. En ook al verkoopt boek 2 ook niet zo goed als 1, ik blijf trots, want er zijn mensen die mijn werk waarderen.

Maar de plek waar ik de meeste waardering krijg, is hier. Ik kan jullie niet genoeg bedanken, er zijn niet genoeg woorden voor. Als jullie mijn gezicht konden zien, en konden voelen wat ik voel, dan wisten jullie hoeveel deze blog en jullie voor mij betekenen. Vooral jullie, de lezers die mij voorzien van advies, lachen om mijn artikelen, mijn gevoelens begrijpen, blij worden van mijn adviezen. Alles tesaam geeft mij het gevoel dat ik er toe doe, dat ik mensen help, ondersteun. Die waardering zocht ik ergens, en ik had nooit verwacht het te kunnen vinden. Maar dankzij jullie vond ik het. Hier, op mijn eigen blog, de plek waar ik gelukkig ben. De plek waar ik alles zelf mag bepalen, de plek waar mensen me mogen, de plek waar mensen mij zien als een fijn persoon om mee te praten, de plek waar ik mezelf mag zijn.

Ik krijg echt de meeste waardering hier, op het web. Via mails, waarmee ik met veel volgers praat, via Twitter, waar ik met mede fans kan praten, via mijn blog, waar mensen reacties achterlaten. Eigenlijk heb ik te weinig woorden voor alles waar ik jullie dankbaar voor ben. Dankzij jullie voel ik me een gewaardeerd persoon, iemand waar mensen graag mee omgaan. Alles wat ik schrijf komt recht uit mijn hart. Alle adviezen die ik beschrijf schrijf ik in de hoop dat ik jullie kan helpen, jullie kan laten weten dat je ergens niet alleen voor staat. Dat ook al ken ik je niet persoonlijk, ik je graag wil helpen en je vriend wil zijn. Gewoon om je te laten weten dat je er toe doet, omdat ik dat ook nodig heb. En omdat jullie mij dat geven, wil ik dat ook graag aan anderen geven.

Ik spreek uit de grond van mijn hart als ik zeg dat ik blij ben met jullie, en dat ik dankzij jullie mijn dromen niet opgeef. Ik ben jullie dankbaar, voor alles. Geloof me als ik zeg dat ik jullie stuk voor stuk ben gaan zien als vrienden, als mensen die er voor me zijn. En ik wil dat ook voor jou zijn. Voor jullie allemaal.

Heel veel liefs van mij, Demi ❤

Afbeeldingsresultaat voor i'm your friend and you are mine
Link afbeelding
Advertenties

24 gedachten over “Ik word gewaardeerd

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s