Giveaway

Winnaar winactie 2 jarig bestaan

​Hey Creabea’s,

Ik vond het zo onwijs moeilijk om een winnaar te kiezen! En ook vrij oneerlijk als ik zou kiezen, want natuurlijk heb ik voorkeuren. Dus, heb ik mijn moeder de zinnen laten lezen, zonder de namen van de desbetreffende bloggers erbij. Mijn moeder heeft ze becijferd, en er bleven 2 negens over. Echter kon ze niet kiezen tussen de 2 zinnen, en dus schakelde ik een goede vriendin van me in. Ze koos voor de eerste. Dus, met vreugde kondig ik hierbij de winnaar aan met de volgende zin:

Buiten dat je blog echt super leuk is, omdat je een blogvriendinnetje bent en je een schat van een meid bent. Je werkt al zo lang en hard aan je blog, het enthousiasme spat er van af! Mijn complimenten.

Link afbeelding

En de winnaar is:

FABIËN!

Van harte gefeliciteerd meid! Ik zal snel contact met je opnemen en het pakketje naar je opsturen!

En voor alle andere deelnemers, ik was zo ontzettend blij met jullie lieve reacties, echt waar. Ik had een onwijs grote glimlach op mijn gezicht, en was echt blij dat ik niet zelf de winnaar heb gekozen, want ik had nooit een keuze kunnen maken. Ik wil echt iedereen bedanken voor het meedoen, echt jullie zijn allen schatten!

Echt ik vond de zinnen zo lief! En ik vond het zo lief dat je meedeed en ik hoop niet dat je teleurgesteld bent, want echt ik gun het jullie allemaal! Wie weet doe ik volgend jaar weer een winactie, en hopelijk ben je dan de gelukkige ^^

Heel veel liefs,

Demi ❤

16 thoughts on “Winnaar winactie 2 jarig bestaan

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s