Interview

Interview #28 Mrs. Brubeck

Vandaag het achtentwintigste interview, met een super geweldige blogster: Mrs. Brubeck! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, grappige en creatieve blogger:)

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben een 49 jarige vrouw… in de fleur van haar leven. Al 32 jaar gelukkig met blogger Brubeck, waarvan 26 jaar gehuwd. We hebben samen 3 kids, 1 meisje en 2 jongens, waarover ik regelmatig schrijf. Ik ben regentes van opleiding, maar werk al 27 jaar in de banksector. Mijn grootste hobby’s zijn reizen, wandelen, lopen en lezen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Bloggen is gestart vanuit een negatief gegeven… Jammer genoeg. Ik had ontdekt dat mijn wederhelft (die toen in een moeilijke periode zat) anoniem blogde zonder dat ik het wist. Heb zijn blog gelezen, gelezen en nog eens gelezen… Na een hele periode is het mij beginnen boeien en nu vind ik schrijven prettig!

     3. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blognaam kwam vanzelf… We vinden het wel grappig om als “blogkoppel” te
schrijven en aan de reacties te merken vinden onze lezers dat ook leuk!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf vooral over wat me bezighoudt, meestal uit mijn eigen leven. Soms sluipt er al eens fictie tussen of een kritische noot als ik ergens iets lees of zie.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik vind het fijn mijn mening op papier te zetten en de interacties zorgen voor een prettige noot! Het is wel erg bevredigend en aanmoedigend als ik merk dat men graag op mijn blog komt!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik heb bereikt dat mijn kinderen opgegroeid zijn tot toffe jong-volwassenen die stevig in het leven staan zonder al te veel troubles… Ik heb mijn relatie uitgebouwd tot eentje waar niemand tussen komt …

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik wil vooral nu een goeie, toffe oma worden voor ons toekomstig kleinkind. En genieten van het leven met Mr B, omdat ik als geen ander weet dat het leven ook zeer kort kan zijn.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Ik wil lezers vooral meegeven dat bloggen prettig en vrijblijvend moet blijven… Verlies jezelf er niet in. Houd de interactie met anderen vriendelijk en opbouwend, dat duurt het langst. Probeer je mening op een positieve manier over te brengen!

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❤

En vandaag is mijn lieve katje alweer 2 jaar bij ons. Ik weet nog hoe blij ik was dat we hem 16 juli 2014 eindelijk mee naar huis mochten nemen. En nog steeds dolgelukkig met hem ❤

Liefs, Demi

Doe je al mee met mijn winactie?

22 thoughts on “Interview #28 Mrs. Brubeck

  1. Hoi Demi , leuk interview 🙂 . Succes met bloggen Mrs. Brubeck ! . Bij mij spelen andere dingen op 16 juli zoals je op mijn blog kan lezen 😉 . Boh , al 2 jaar heb je je katje al , tijd vliegt 😉 . Fijn weekend , liefs ♥♥♥

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s