Personal

Persoonlijk: I love my friends

Vroeger op de basisschool, had ik niet echt vrienden. Ik werd wel aangewezen om een nieuw meisje rond te leiden, en we werden wel goede vriendinnen. Ook had ik een goede vriendin waar ik altijd mee ging zwemmen, maar met beiden raakte ik het contact kwijt tegen de middelbare school aan. Ik zwom vroeger ook altijd met een goede vriendin en haar broer, en ergens in mij, voelde ik iets voor haar broer. We konden het goed vinden met elkaar, maar helaas is ons contact verbroken.

Op de middelbare school was ik 1,5 jaar alleen, en toen ik op zwemmen ging, ontmoette ik een tweeling, waaronder een van mijn beste vriendinnen: Marleen, en nog een andere goede vriendin. Ik had eindelijk een groepje in de pauze, en er kwamen steeds meer meisjes bij, waarvan ik met één daarvan nog regelmatig naar de bioscoop ga. En, we praten honderuit over leuke mannen. Zij is fan van Manuel Neuer, en ik van Giel de Winter. En we gaan heel vaak samen naar een pretpark, omdat we echt fans zijn van de achtbanen 😀

Na de middelbare school, bleef ik vrienden met de tweeling. Ik ging naar een feestje van hen, en ontmoette daar drie andere goede vriendinnen. We gingen toen allerlei uitjes maken en leerden elkaar beter kennen. Tijdens een andere verjaardag leerde ik nog een meisje kennen, en ook zij kwam bij de groep. En na een tijdje ging het vriendje van een goede vriendin mee op vakantie, en was onze vriendengroep compleet.

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik al deze mensen heb leren kennen. Ze betekenen stuk voor stuk heel veel voor me. Door hen heb ik ware vriendschap leren kennen, waarin je elkaar respecteert en de imperfecties naast de perfecties legt. Natuurlijk hebben we weleens ruzies of discussies, maar ik zou mijn vrienden voor geen goud willen ruilen!

Vroeger dacht ik altijd dat er nooit iemand vrienden met mij wilde zijn, althans, dat lieten ze me vaak genoeg merken. Maar gelukkig is dat toch niet zo, en ik kan niet wachten om voor de derde keer met ze op vakantie te gaan ^^ Ik heb bij een ieder een speciale band, en het feit dat we het gezellig hebben tijdens uitjes, laat zien hoe goed we bij elkaar passen. Ik ben ze te dierbaar, en vergeef ze daarom best snel. Maar als iemand echt over mijn grens gaat, dan moet diegene wel eerst duidelijk maken dat het hem/haar echt spijt. Ik ben blij dat ik vrienden heb, maar ik wil niet dat ze over me heen gaan lopen.

Maar ondanks dat, is dit wat ik echt meen: Zonder jullie had ik lang niet zo veel lol, en lachte ik veel minder. Zonder jullie had ik geen herinneringen, geen gedeelde momenten. Zonder jullie, Heleanne en Marleen, had ik nooit al die geweldige mensen leren kennen, waar jullie een groot deel van uitmaken. Wij zijn de dynamische 9, de groep die je niet klein krijgt.

En dan mijn allerbeste vriendin, met wie ik zoveel kan delen en het zo gezellig is. Ze is echt een top meid, en de beste vriendin die ik ooit gehad heb. Ze is er voor me, en ik voor haar. En uren praten over diertjes en schattige dingen, is wel aan ons besteedt ^^

Ik spreek uit mijn hart als ik zeg: Ik houd van jullie, mijn gekke, beste vrienden ❤

Link afbeelding

Liefs, Demi ❤

Advertisement

34 thoughts on “Persoonlijk: I love my friends

  1. Wat super lief schrijf je over je vrienden meid!! ❤ ik herken het wel wat je schrijft… Deels heb ik ook meegemaakt…

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s