Stories

In het bos

Nelly is dol op de natuur en ze gaat geregeld naar het bos. Samen met haar camera en haar trouwe viervoeter Kees gaat ze op pad. Ze heeft besloten om vandaag wat dieper het bos in te gaan. Ze heeft gehoord dat je daar hele mooie foto’s kunt maken. ‘Kijk Kees, een eekhoorn’. Ze wijst naar de boom waar het diertje net inspringt. Kees gaat blaffend tegen de boom opstaan. ‘Kees, laat dat beestje met rust’, zegt Nelly, terwijl ze probeert om Kees bij de boom vandaan te trekken. Kees heeft daar geen zin in en blijft stevig staan. ‘Kom nou Kees!’ Ze trekt uit alle macht, maar Kees blijft staan waar hij staat.

Nadat ze hem eindelijk bij de eekhoorn vandaan heeft gekregen, heeft hij alweer een ander bosdier in het vizier. Een klein vosje duikt gauw weg als Kees dichterbij komt. Nelly kan hem amper houden. Als hij weer een ruk aan het touw geeft, schiet de lijn los. Nelly valt achterover.

Als Kees in de gaten heeft hij alleen is, begint hij te piepen. Hij zoekt en zoekt, maar kan haar niet vinden. Hij blijft zoeken naar zijn baasje, maar tevergeefs. Ze is weg.

Waar is Nelly?

Wat moet Kees nu doen?

Wordt vervolgd

6 thoughts on “In het bos

  1. Ik vermoed dat Nelly in één of andere put gevallen is en in een geheim tunnel was gevallen. (Toen ik 10 was speelde een vriend en ik altijd dat we in geheime tunnels vielen, waarin misdadigers zich voortbewogen.)

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen