Struggles

Geen steil haar en geen krullen? Dan herken je deze problemen!

Hey Creabea’s,

Je hebt en geen steil haar, en geen krullen. En daarom weet je soms gewoon écht niet meer wat je nog met je haar aan moet. Herken jij dit probleem al? Dan herken je onder andere deze struggles!

  1. Wat voor haar heb je nu weer?

Elke dag is het weer de vraag wat voor haar je die dag hebt. Soms krult het meer, en dan is het weer opeens heel steil. En andere dagen hangt het er een beetje tussenin.

  1. Ik zoek de juiste shampoo

Je bent al eeuwen op zoek naar de juiste shampoo. Want waarom heb je wel shampoo voor gekruld haar, gekleurd haar, steil haar en dun haar, maar niet voor niet-steil-maar-ook-niet-krullend haar?

  1. Miljoenen haarproducten geprobeerd

En nog wel in alle categorieën. Van dagen met meer krullen tot dagen met steil haar. En dan nog heel veel die eigenlijk toch niet werken, maar die je toch probeert in de hoop dat er een wonder gebeurd.

  1. Meer krullen zouden perfect zijn

Want je hebt die ene outfit waar iets meer krullen toch echt fantastisch bij zou staan. En je haar heeft geen zin, want het besluit een extreme steile dag in te lassen. Waarom haar, waarom?

  1. Kapper is onwijs spannend

Dat kapsel kan met steil haar en wat wavy lokken perfect staan, maar met meer krullen lijkt het net op een ontploft bosje. De kans dat je tevreden de kapperszaak verlaat, is miniem.

  1. Je stijltang is je beste vriendin

Om die verdwaalde krullende lokken toch nog enigszins met de rest van je haar te laten matchen en niet compleet voor gek te lopen.

  1. Regen is je grootste vijand

Eén drupje regen is al genoeg voor jouw haar om ontzettend te gaan pluizen. Incoming plumeau!

  1. Je haar gaat voor ‘onverzorgd’

Je haar schijnt de look ‘onverzorgd’ behoorlijk hip te vinden. Terwijl je het die ochtend toch echt zorgvuldig gekamd en gestyled hebt. Je weet het zeker: je haar leidt een eigen leven. En jij hoort daar niet bij.

  1. Je vrienden begrijpen je niet

Hallo! Je hebt prachtige wavy lokken én het beste van beide werelden: steil haar én krullen. Wat wil je nog meer? Wat dacht je van no struggles en meer tijd voor belangrijke dingen in plaats van stressen over mijn haar?

Hoe ga jij om met je ‘verwilderde’ haar?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “Geen steil haar en geen krullen? Dan herken je deze problemen!

Een reactie plaatsen