Top 3-10

Top 5 hondenrassen

Hey Creabea’s,

Ik ben dol op dieren, en honden vind ik echt super leuke en lieve dieren. Er zijn een aantal hondenrassen die ik echt super schattig en mooi vind. Vandaag deel ik daarom mijn favoriete hondenrassen!

1. Husky

Afbeeldingsresultaat voor husky
Link afbeelding

Ik vind deze honden zo onwijs mooi! Ik ben echt zo verliefd op hun helderblauwe ogen! Het lijkt mij ooit super vet om een husky sledetocht met ze te maken.

2. Pekinees

Afbeeldingsresultaat voor pekinees
Link afbeelding

Ik vind het plumeau staartje altijd zo onwijs schattig bij dit hondenras. Als ze kwispelen, gaat het zo lieflijk heen en weer. En ze zijn ook niet heel groot, en dat is extra schattig!

3. Collie

Afbeeldingsresultaat voor collie
Link afbeelding

Ik vond deze hondenras zo leuk nadat ik Lassie keek met mijn moeder. Ik vind deze honden zo ongelooflijk mooi. Het koppie straalt gewoon zoveel liefde en vertrouwen uit!

4. Shih Tzu

Afbeeldingsresultaat voor shih tzu
Link afbeelding

Deze hondjes zijn zo lief klein en hun kopje is zo enorm schattig, ze blijven gewoon lijken op een jonge puppy! Hele mooie, lieve, kleine schatjes!

5. Beagle

Afbeeldingsresultaat voor beagle
Link afbeelding

Deze honden vind ik ook zo mooi omwille van hoe ze er uitzien! En ik leerde dit hondenras kennen via de film Cats & Dogs. Super lieve, en mooie hond!

Welk hondenras vind jij leuk? En wat vind je van bovenstaande honden?

Liefs, Demi ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Top 5 hondenrassen

Een reactie plaatsen