Interview

Interview #91 Rowenia

Vandaag het eenennegentigste interview, met een super geweldige blogster: Rowenia! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, lieve en behulpzame blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Rowenia 25 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn twee katten. Doordeweeks werk ik in de nachten en overdag run ik het huishouden en mijn blog. Verder probeer ik ook nog tijd te vinden voor mijn hobby’s waaronder lezen, en creatief bezig zijn. Op de vrijdag doe ik al een aantal jaar vrijwilligerswerk waar ik ontzettend blij van word en waar ik veel voldoening uit haal. In de zomer maanden vind ik het heerlijk om buiten te zijn en daar een mooie wandeling te maken. Deze zomer hoop ik ook wat meer bezig te kunnen zijn met foto’s maken in de natuur. Ik ben totaal geen winter mens en blijf momenteel dan ook liever binnen dan dat ik naar buiten ga. Het is mij veel te koud. Geef mij maar lekker de zon. Dan ga ik me gelijk een stuk beter voelen.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik vond schrijven eigenlijk altijd al wel leuk maar deed hier eerder eigenlijk nooit wat mee. Ja ik schreef wel eens een verhaal in een schrift of op de computer maar deze gooide ik ook altijd weer weg. Ik zat er al wel een tijdje over na te denken maar ik durfde de stap niet goed te nemen. Want waar moest ik beginnen hoe moest ik een website opzetten. Uiteindelijk in overleg met mijn vriend heb ik de stap toch maar genomen en nu heb ik mijn plekje waar ik al mijn creativiteit en verhalen kwijt kan.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn naam staat voor twee van mijn eigenschappen. Zo hou ik van rust en van samen zijn met mijn familie en vrienden. Ik wou graag een naam die iets met mij te maken had. En door deze twee van mijn eigenschappen te combineren is mijn blog naam ontstaan. Het heeft wel even geduurd voordat ik de naam wist. Dit omdat ik niet gelijk mijn naam wou gebruiken want die schrijven mensen vaak toch verkeerd of kunnen ze niet onthouden dit leek mij dan ook niet heel praktisch. Maar wat moet je dan kiezen. De keuze om dan maar te kijken naar eigenschappen is het toen geworden.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik ben begonnen met het schrijven van product reviews, maar inmiddels schrijf ik ook over persoonlijke dingen en lifestyle. Eigenlijk alles wat mij bezig houdt of wat mijn interesse heeft vind ik leuk om over te schrijven. Wel probeer ik elke week een product review en een lifestyle artikel te maken. Dit zodat er voor iedere lezer in ieder geval iets te lezen is. Altans dat hoop ik.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het feit dat ik er alles kwijt kan wat ik wil. Soms heb je gewoon even iemand nodig om van je af te kletsen als is het maar om de kleinste dingen. Dat vind ik heerlijk om dan op mijn blog te doen. Want zeg nu zelf, over beauty producten hoef ik echt niet bij mijn vriend aan te kloppen die interesseert dat toch niet denk ik. Ook vind ik het leuk dat ik door middel van mijn blog andere mensen kan helpen of informeren. Wie weet laat ik jullie wel lachen. Ik hoop dat mijn lezers het leuk vinden om het te lezen en wanneer nodig er blij van worden.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Eigenlijk alles. Ik had niet verwacht dat er mensen zouden zijn die mijn artikelen zouden lezen en dat ik er zoveel plezier uit zou halen. Het is een echt stukje van mijn leven geworden waar ik ontzettend blij mee ben. Door het bloggen heb ik ook ontzettend leuke en lieve mede bloggers mogen ontmoeten wat ik nooit had verwacht.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat ik gelukkig blijf met en door het bloggen. Wil ik echt dingen bereiken? Het zou leuk zijn als meer mensen mijn blog zouden bezoeken natuurlijk maar het belangrijkste is dat het leuk blijft om te doen. Dat het je passie blijft.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Mocht je wensen of dromen hebben ga er voor. Wees niet bang voor wat een ander denkt of zegt maar wees jezelf. Maak je eigen keuzes waar jij blij en gelukkig van wordt. Er kunnen 100 haters zijn maar er zijn altijd meer mensen die van je houden en je accepteren zoals je bent. En deze mensen maken je leven een stukje leuker.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “Interview #91 Rowenia

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s