Blogger's posts

Kayleigh | Plan With Me ~ Bullet Journal

Hi there!

Toen ik een tijdje geleden een berichtje kreeg van Demi met de vraag of ik een gastartikel voor haar wilde schrijven, zei ik natuurlijk gelijk ja! Ik vind het zo leuk om gastartikels te lezen, dus ik kon niet wachten om zelf ook een keer een gastartikel te schrijven. Vandaag heb ik voor jullie mijn Plan With Me voor mei! Dus jullie kunnen vandaag een kijkje nemen in mijn Bullet Journal.

Voordat we beginnen zal ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Kayleigh, van mijn site writtenbykayleigh. Ik ben 15 jaar en schrijf op mijn eigen stukje internet veel over lifestyle, maar af en toe ook wat beauty en fashion. Laten we dan nu echt beginnen met de Plan With Me!

Supplies

Voor deze maand heb ik een simpele zwarte fineliner gebruikt en mijn geliefde Crayola Supertips. Ik heb alleen maar geel en oranje tinten gebruikt, omdat dat de kleur is die telkens terugkomt in mei. Ik heb niet echt een thema deze maand, omdat ik het simpel wilde houden. Maar omdat ik toch wel iets wilde wat telkens terugkwam, heb ik geel veel terug laten komen.Ā 

Cover Page

Zoals je ziet heb ik de cover page weer simpel gehouden.Ā 

Monthly Log

Dit is mijn monthly log voor mei, simple as always. Ik heb het weer anders gedaan dan mijn monthly log van maart, omdat het niet werkte zoals ik het toen had gedaan.Ā 

Habit Tracker

Eigenlijk is mijn habit tracker de afgelopen 4 maanden precies hetzelfde geweest en zo ook in mei, haha. Het werkt gewoon heel erg fijn voor me, dus waarom zou ik het veranderen?

Sleep Log

Ik weet niet waarom, maar ik vind het heel erg fijn om bij te houden hoe lang ik slaap elke nacht. Ik heb dit in februari ook gedaan, maar op de een of andere manier heb ik het in maart en april niet gedaan. Maar, it’s back!

Dit was dan mijn Plan With Me voor mei! Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te lezen. Mocht dat zo zijn, dan hoop ik dat ik je snel eens terugzie op mijn eigen site! Ik schrijf namelijk veel over Bullet Journaling en schrijf maandelijks Plan With Me’s, dus check m’n site dan zeker even!

Als laatste wil ik Demi heel erg bedanken dat ze me deze kans heeft gegeven! Heel erg bedankt voor het lezen!

Lots of love, Kayleigh.

Advertisement

24 thoughts on “Kayleigh | Plan With Me ~ Bullet Journal

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s