School

Update stage: Examenopdracht

Hey Creabea’s,

Zoals jullie weten loop ik sinds 12 februari stage en werk ik hier alweer een maandje. Ik vind het een onwijs leuke stage en ik leer enorm veel. Ik ben voornamelijk bezig met de content voor Instagram, de tweets en Facebook berichten en agendapunten. Ook plaats ik af en toe vacatures.

Op 1 maart (alweer een paar weken geleden) ging ik met mijn begeleiders om de tafel zitten. Maandag 5 maart kwam mijn stagebegeleider vanuit school langs om de opdracht en het startformulier die ik hiervoor moest invullen, te controleren. Hij heeft de opdracht goedgekeurd, en sindsdien ben ik er al druk mee bezig.

antique, business, classic

Ik ga een communicatieplan schrijven voor Instagram. Nu ben ik dan wel bezig met de content, maar de volgers blijven nog een beetje achter. Ook het bereik van interactie en likes blijft een beetje achter. Aan mij dus de taak om hier een plan voor op te stellen om dit te verhogen en te laten groeien. Daarnaast moet ik een eerder opgesteld plan hiervoor beoordelen en evalueren.

Mijn grootste opdracht is dat ik voor de lokale site nieuws ga opzoeken, en daar artikelen voor ga schrijven. Die artikelen zullen dan ook daadwerkelijk op de site geplaatst worden die nog op de wachtlijst staat als het ware. Er is al wel content voor, maar ik ga dat dus overnemen. Hier moet ik een aantal lijsten voor opstellen met instellingen waar ik het nieuws vandaan ga halen, en ik moet goed op de toon letten. Immers moet het voor iedereen in de lokale omgeving te begrijpen zijn.

author, blog, businesswoman

Ik moet 2 kerntaken verrichten, en ik moet 2 presentaties houden waarin ik laat zien wat ik tot dusver al gedaan heb. De eerste presentatie zal al vrij snel plaatsvinden, wanneer exact weet ik nog niet. Als ik die haal, dan mag ik verder met de tweede presentatie. Haal ik hem niet? Dan moet ik datgene wat onvoldoende is aanpassen en met de tweede presentatie laten zien.

Voor nu gaan we weer lekker verder werken aan deze hele toffe en leuke opdracht, en ik zal jullie via Twitter een beetje op de hoogte houden!

Hoe gaat het bij jou op school/stage?

Liefs, Demi ā¤

14 thoughts on “Update stage: Examenopdracht

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s