Concert

Concertverslag Imagine Dragons

Hey Creabea’s,

Ik ben 19 februari naar het concert van Imagine Dragons geweest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het was een ontzettend toffe show en ik heb echt enorm genoten! Dan heeft twee hele memorable en inspirerende speeches gegeven, en hij was zo enorm lief voor en met zijn fans. Hij klonk enorm goed live en ze deden een paar hits in een akoestische versie. Dat vond ik onwijs mooi.

Ze hadden een support act waar ik ook echt fan van ben. K.Flay is een Amerikaanse zangeres van het hiphop/indie genre en ze speelde in totaal 11 nummers. Dit waren achtereenvolgens:

1. Make Me Fade
2. Giver
3. Black Wave
4. Dreamers
5. Can’t Sleep
6. It’s Strange
7. Champagne
8. Mean It
9. High Enough
10. Blood In The Cut
11. Slow March

Daarna kwam dan eindelijk de Imagine Dragons het podium op. Ze openden het met een hele toffe opening en speelden in totaal 20 nummers, waarvan 10 van hun Evolve album en een aantal van eerdere albums. Dit waren achtereenvolgens:

1. I Don’t Know Why
2. It’s Time
3. Gold
4. Whatever It Takes
5. I’ll Make It Up To You
6. Mouth Of The River
7. Yesterday
8. Start Over
9. Demons
10. Rise Up
11. I Bet My Life
12. Amsterdam
13. Bleeding Out
14. On Top Of The World
15. Thunder
16. Believer
17. Walking The Wire
18. The Fall
19. Polaroid
20. Radioactive

Het concert begon om 8 uur en de Imagine Dragons kwam om kwart over 9. Ze hebben tot iets na 11 uur gespeeld, 1 uur en 3 kwartier ongeveer.

Ik heb zo intens genoten van dit concert ❤ Voordat het begon heb ik nog een shirtje en een petje kunnen kopen en ik ben daar super blij mee ❤ In de pauze na K.Flay ben ik naar beneden gegaan om een blogger te ontmoeten. Ik ontmoette de lieve Maya en het was heel leuk om haar te ontmoeten! Hopelijk zien we elkaar snel weer! Ik zou na afloop Chelsey ook nog ontmoeten, maar wegens het halen van de trein is ons dit helaas niet gelukt. Maar niet getreurd, we proberen het de volgende keer gewoon nog een keer en dan zal het ons vast lukken elkaar te ontmoeten! Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad en zal ik dit fantastische concert nooit meer vergeten ❤

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “Concertverslag Imagine Dragons

Een reactie plaatsen