Interview

Interview #53 Tamara

Vandaag het drieënvijftigste interview, met een super geweldige blogster: Tamara! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, creatieve en spontane blogger 🙂

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Tamara (34) en de blogger van Mara Tegendraads. Ik woon in Zuid-Limburg met mijn man en 3 hondjes. Mijn hobby’s zijn bloggen, shoppen, lezen en festivals bezoeken.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Nadat ik met veel moeite eindelijk de juiste medicatie voor mijn HS kreeg, wilde ik dat graag met de wereld delen, zodat iedereen diezelfde kans krijgt. Ik wil iedereen ook graag laten zien dat je chronisch ziek kan zijn en toch een leuk leven kan leiden.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik schijn nogal “apart” te zijn en ergens snap ik ook wel dat mensen dat denken. Ik ben inderdaad tegendraads en behoorlijk eigenwijs. Ik doe precies wat ik wil, zeker als het op fashion en beauty aankomt.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Over fashion, muziek, beauty, films & series, leuke uitstapjes, mijn hondjes en over chronisch ziek zijn en hidradenitis suppurativa.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Ik heb er een mooie dagbesteding aan, ga sneller de deur uit om naar evenementen in de buurt te gaan, ik leer nieuwe dingen kennen en ik probeer sneller iets nieuws. En het leuke contact met andere bloggers is ook mooi meegenomen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

De laatste tijd weten bedrijven me steeds vaker te vinden voor een samenwerking, iets dat ik helemaal niet had verwacht. Ik dacht dat dat iets zou zijn dat alleen voor de grote bekende bloggers zou gebeuren.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?
Meer lezers natuurlijk!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Het mooiste dat je in je leven kan worden is jezelf!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “Interview #53 Tamara

Een reactie plaatsen