Gastblogger

Gastblogger | Goede voornemens

Heey y’all,

Daar ben ik weer! Ik heb het de laatste tijd erg druk met school, en daardoor is het op mijn blogje een beetje stil. Dit artikel heb ik al een tijdje geleden geschreven, maar dat mag de pret niet drukken.

De meesten maken ieder jaar goede voornemens. Afvallen, stoppen met roken, minder op de mobiel zitten, en meer bekende voornemens. Ik heb zelf dat ik wat meer wil gaan bloggen, maar ook dat ik net zoals vorig jaar, goed bezig ga met school. Als het weer wat rustiger is bij mij op school, ga ik wat meer bloggen. Andere voornemens heb ik eigenlijk niet. Want, ik snap het nut ook niet altijd.

Soms willen mensen stoppen met snoepen. Dan eten ze vlak voor het nieuwe jaar nog een oliebol en bergen vervolgens al het snoep op. En dan ongeveer een week later, pakken ze de pot toch weer. ‘Ik begin volgend jaar wel’, zeggen ze dan. Hoe komt het dat wij het slechts een week volhouden?

”Om bij het voorbeeld van de gitaar te blijven: als je het wilt leren, moet je een gitaar kopen, lessen volgen en tal van saaie oefeningen doen. De mensen die door die lange periode van saaiheid komen, die hebben succes. Wie dat niet lukt, haakt af. Ten tweede is het zo dat mensen zich veel te gemakkelijk laten afleiden. Als je een goed voornemen wil realiseren, moet je je daar continu op richten. In de praktijk zie je alleen dat mensen te veel afleiding hebben en daardoor energie tekort komen.”

http://www.dvhn.nl/drenthe/Waarom-houden-we-goede-voornemens-niet-vol-21114858.html

Ik hoop dat jullie het interessant vonden ^^ En mijn vraag is: Hebben jullie ook goede voornemens?

Groetjes, mijnverhaal130

34 gedachten over “Gastblogger | Goede voornemens

  1. Nee , ik heb alleen maar stoute , hihi . Leuk dat je weer gastblogger mag zijn bij Demi πŸ˜€ , kan je dit artikel gelijk delen en bij jouw ook op de site plaatsen πŸ˜€ . Fijne dag en hopelijk kan ik snel weer iets lezen op jouw blog , liefs Anja

    Liked by 2 people

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s