Week update

Week Update #Week 39

Maandag

Ik kwam aan op school en zag een meisje uit mijn klas zitten. We waren het eerste uur vrij, maar ze wist dat niet. We hebben even gekletst. We kregen te horen dat onze leraar Duits, waarvan de 2e week nu uitvalt, in het ziekenhuis is voor onderzoeken. Ze hopen dat het niet ernstig is, maar het is afwachten. Dat hoop ik ook. We hadden als eerste BEC. Na deze les hadden we Engels. Daarna hadden we ICT. Ik had mijn PowerPoint al af en mocht om 20 over 12 al weg. Ik was om 1 uur thuis. Daar ben ik aan de slag gegaan met mijn huiswerk. In de avond keek ik naar Masterchef AustraliΓ« en GTST.

Dinsdag

We begonnen de dag met SLB. Daar bespraken we wat kleine dingen, zoals afval en foto’s in de klas. Daarna hadden we project. Ik vroeg aan de docent of het mag dat ik de dinsdag met de ouderavond niet mee help opruimen, maar dat ik dan het laatste uurtje Theatersport mee pik. Ze zei dat ze het in de klas zou vragen. Ze vroeg: ‘Wie vindt dit okΓ©?’ Gelukkig gingen alle handen de lucht in. Yes! Daarna hadden we nog CEV. Ik was 12 uur vrij en half 1 thuis. Ik hoefde vandaag niet op het hondje van mijn oom en tante te passen. Ik keek Masterchef AustraliΓ« en vertrok daarna naar de 4e Theatersport, waarbij we aan het eind gaan evalueren. We begonnen met boeren en kippen. De boeren moesten de andere kippen lokken door te lonken en je eigen kippen vast te houden zodat ze niet konden ontsnappen. Daarna dagelijkse handelingen, in ons tempo, bijvoorbeeld wat je zoal doet als je je tanden gaat poetsen of de was ophangt. Daarna moesten we in de kring een dagelijkse handeling heel groot uitbeelden, en vervolgens een andere heel klein. We gingen ‘wat doe je?’ doen. Je was aan het stofzuigen. Iemand vroeg: ‘Wat doe je?’ Je zei: ‘Schaatsen.’ De ander deed dit en zo ging dit door. In tweetallen ging je je ochtendroutine aan elkaar uitbeelden. Daarna gingen we spelen. Er waren 2 mensen die begonnen. Die deden een dagelijkse handeling. De 2 stuntmannen of vrouwen klapten, en namen dit over. Ze maakten er een gevaarlijke scene van. Er werd weer geklapt, en de scene werd weer normaal overgenomen. Ik moest met een meisje stunten op de boerderij. Daarbij viel ik op mijn pols, au… We deden een machine. Om en om kwamen we op, en we maakten geluid en een beweging. Ons eindproduct was een baksteen. Na een tijdje gingen we steeds sneller, tot we ontploften. Om 10 voor 10 begonnen we met de 5 van de cursus, die nu auditite doen, de evaluatie, wat duurde tot half 11. We bespraken kort per persoon wat we ervan vonden en wat de trainers vonden. We gaven aan dat we meer willen spelen en meer faalplezier. Bij mij zeiden ze: ‘Je bent creatief, je hebt humor en je kunt verrassend enthousiast uit de hoek komen.’ En als het goed is, zit ik er al bij! Hoera! Ik ben zo blij! Best day ever! πŸ˜€

Woensdag

We begonnen bij bedrijfseconomie. Daar ging een meisje naast me zitten. Er kwam een man binnen. De docent van burgerschap was ziek. We zouden dan 2 uur tussenuur hebben… De man vroeg of de les van vrijdagochtend, dus bedrijfseconomie, nog een uurtje kon, i.p.v burgerschap. We stemden ermee in. Dus, vrijdagochtend het eerste uurtje vrij πŸ™‚ Daarna hadden we CEV. Daarna hadden we dus nog een uurtje bedrijfseconomie. Daarna hadden we een tussenuurtje. Na dat uurtje, waarin ik GTST terug keek, hadden we vormgeving. De man bekeek mijn opdracht en gaf me een schouderklopje. Echt een super toffe leraar! Daarna hadden we nog rekenen. We waren om kwart over 3 vrij. Ik was om 4 uur thuis. Ik keek in de avond naar Masterchef AustraliΓ«, GTST en StukTV.

Donderdag

We hadden eerst sport. We begonnen met jagerbal. Een keer overleefd doordat de tijd om was, een keer als laatste overgebleven en een keer de jager geweest, waarbij ik 5 klasgenoten afgooide. Daarna moesten we onze teams achter de gele lijn zien te krijgen door te stempelen. Daarna deden we of voetbal, of basketbal of unihockey. Er werd een getal omgeroepen. 1 t/m 5. Dan ging je het rijtje van je team af. Na sport, hadden we SLB. Daar leerden we de vertrouwenspersonen kennen, die zich kwamen voorstellen. Daarna hadden we Nederlands. Daarna hadden we CEV en als laatste project. De docent ging weg. Ik was om kwart over 3 thuis. Ik had het GTST spel besteld bij Smiths, en die is binnen gekomen! Hoera! In de avond keek ik naar Masterchef AustraliΓ« en GTST.

Vrijdag

Ik was het eerste uur vrij. We begonnen met Engels. Daarna zouden we een halfuur rekenen hebben omdat we om half 12 de instaptoets Nederlands zouden hebben. We begonnen om 11 uur. Als je klaar was met de 2 toetsen van 1,5 uur, dan was je vrij. Ik was 12 uur klaar en half 1 thuis, omdat ik echt net de bus had gehaald. Ik heb alvast huiswerk gemaakt en in de avond heb ik naar Masterchef AustraliΓ«, GTST en TVOH gekeken.

Zaterdag

Ik had hoofdpijn en besloot niet naar het hondje van mijn oom en tante te gaan. Gelukkig zie ik hem dinsdag weer. Ik had veel huiswerk en besloot, ondanks de hoofdpijn, toch een begin te maken. Ik moet namelijk een portfolio maken voor Nederlands, van 4 paragrafen. Daarbij zitten opdrachten die we moeten maken. Ik ben vroegtijdig gestopt en ga morgen weer verder. Ik heb verder een beetje gelezen en veel op de bank gelegen. In de avond keek ik naar dance dance dance.

Zondag

Ik heb vandaag weer aan Nederlands gewerkt en aan de informatie voor de ouderavond. Ik heb verder niets gedaan. In de avond ga ik naar ontvoerd kijken.

Aankomende week

Weer de gehele week school. Op dinsdag oppassen op het hondje van mijn oom en tante en dinsdag weer theatersport πŸ˜€

Hoe was jouw week?

Liefs, Demi ❀

28 thoughts on “Week Update #Week 39

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s