Q&A

Q&A #2 Answers

Vraag 1 van Maaike: What’s the most important thing in your life?

Het belangrijkste in mijn leven is mijn familie. Zonder mijn familie zou ik nergens zijn en zou ik geen steun of begrip krijgen. Gelukkig hoort mijn kat ook bij mijn familie, want zonder hem, zou ik het niet overleven. Hij geeft me liefde en aandacht, de hele dag door. En hij houdt me actief, haha.

Vraag 2 t/m 7 van AnjaWelke beroemdheid zou je wel eens willen ontmoeten en een dagje mee door brengen?

Ik zou heel graag Nathan Sykes willen ontmoeten en al helemaal een dag mee willen doorbrengen. Het lijkt me een aardige jongen en ik benieuwd waar hij woont en hoe zijn dag is als hij gewoon thuis is. Ik ben benieuwd of hij een gewone levensstijl heeft. Per slot van rekening is het ook gewoon een jongen.

Op welk blogbericht ben je het meeste trots?

Ik ben het meest trots op het bericht dat ik in een aantal delen heb opgedeeld. Namelijk het verhaal van Mees. Zijn verhaal ging over de eerste schoolweek. Hij moest opdrachten vervullen met een groepje, en dat bracht nogal wat offers en keuzes met zich mee.

Waar erger je je aan bij anderen?

Ik erger me eraan als mensen elke keer hun zin willen hebben. Dat ze net zo lang doordrammen en zeuren totdat ze eindelijk voor elkaar hebben wat ze willen. Ze weten dan dat ze hun zin krijgen doordat ze blijven zeuren. Daar irriteer ik me soms wel aan, ja.

Wanneer kan je compleet losgaan?

Als er een leuk liedje op is. En als er dan een goede beat onderzit, dan is dat het topje van de ijsberg of de kers op de taart, hihi. En in attracties, en dan vooral in achtbanen 😀

Wat staat er al heel lang op je to do list maar ben je nog niet aan toe gekomen?

Ik wil nog heel graag mijn rijbewijs halen. Dat staat echt heel hoog op mijn ‘to do list.’ Ik hoop dat ik hem voor de zomervakantie officieel begint, kan bemachtigen.

Wat is jouw beste recept wat je ooit gemaakt hebt?

Mijn beste recept is toch mijn ‘Cruesli-Yoghurt á la strawberry. Het receptje staat als het goed is nog op mijn blog. Het is een simpel, maar super lekker dessert. Ik heb hem iets aangepast. De uitwerking is nu iets anders. Dat komt omdat ik ben gaan experimenteren met de opmaak. Door Masterchef ben ik daar helemaal door in een creatieve bui gekomen, haha.

Vraag 8 van Mijnverhaal130: Wat zou je doen met 1 miljoen euro?

Ik zou heel veel geld weggeven aan het goede doel. Verder zou ik er een auto van kopen en wellicht nog wat andere dingen. Alleen is het zoveel geld, dat ik vast ook wel wat op de bank zou zetten. Maar ik zou echt het meeste weggeven aan een goed doel. Die kunnen het veel beter gebruiken en spenderen.

Vraag 9 van Hilde: Welke 3 beroepen zou je willen uitvoeren?

Ik zou nog steeds graag juf willen worden, dus die staat op nummer één. Op nummer twee staat schrijfster. En op nummer drie staat kokkin.

Vraag 10 t/m 13 van Marleen: Als je een dier moet zijn, welke zou je dan zijn?

Ik zou dan heel graag een kat willen zijn. Lekker de hele dag luieren, slapen, eten en af en toe wat spelen of iets actiefs doen. Lekker geaaid worden en geknuffeld. Dat lijkt me echt heerlijk.

Hoe reageerden mensen uit jouw omgeving toen je een blog startte?

Mijn vrienden waren erg positief en bezochten mijn blog dagelijks. Mijn ouders vonden het ook erg leuk, zolang ik maar oppaste met wat ik zoal deelde. Mijn klasgenoten deerde het niet veel. Dus ja, er waren veel die het leuk vonden.

Wat is je grootste droom?

Mijn grootste droom is een beroemde schrijfster worden. Met echte interviews, royalty’s en bekroonde boeken. Ik hoop ook een serie te mogen maken van mijn nu huidige boek. Ik ben ermee bezig, maar wil eerst kijken hoe goed mijn eerste verkoopt.

Vraag 14 van Kimberley: Aan welk goed doel zou jij je geld doneren?

Ik zou het aan verschillende doelen doneren, als ik terugkom op die 1 miljoen vraag. Ik zou wat aan het WNF geven en aan goede doelen die gelden voor onderzoeken naar menselijke ziektes of aandoeningen. Ook zou ik wat geven aan goede doelen die zich inzetten voor leuke dingen voor kinderen en voor goede doelen die zich ontfermen over arme weeskinderen.

Vraag 15 t/m 18 van Stephanie: Waar ging ooit je aller eerste verhaal over?

Mijn allereerste verhaal ging over een meisje dat loog. Het broertje van de vriendin van dit meisje vond haar agenda en vergeleek het handschrift met dat van een briefje. Het verhaal heet: Wie o wie.

Heb je ook wel eens fan fictions geschreven?

Ja, ik heb ooit een fanfiction geschreven. Ik wil zeer binnenkort weer één schrijven, maar dan in de vorm van een script voor een beroemde Nederlandstalige serie. Binnenkort meer 😉

Hoe nerveus was je toen je boek gekocht kon worden?

Ik was niet heel nerveus, ik was eerder verbaasd. Ik had niet verwacht dat het me echt zou lukken en dat het al zo snel zou gaan. Ik was wel nieuwsgierig naar hoeveel mensen hem zouden kopen.

Weet je al hoeveel er zijn verkocht?

Tot nu toe zijn er 5 verkocht. Ik kan de verkoopcijfers zien op mijn site. Er is één door mijn ouders gekocht, één door mijn oma en opa en één door mijn oudoom. En er is één gekocht door Anja 😀 En de vijfde is van een goede vriendin van mijn moeder.

Vraag 19 van Tamara: Wat schilder of teken je graag?

Ik schilder en teken graag landschappen, dieren en mensen. Ik teken ook graag één van die drie na en geef er mijn eigen draai aan. Ik teken niet uit perfectionisme, maar uit wat ik denk of zie.

Vraag 20 van Vanloonangela: Wat is je aller gelukkigste moment?

Mijn aller gelukkigste moment zijn er eigenlijk twee. Ten eerste dat ik werd opgebeld met het goede nieuws dat ik was geslaagd voor mijn diploma. Het tweede was dat ik eindelijk na wekenlang wachten mijn kitten mocht ophalen en mee naar huis mocht nemen.

Vraag 21 van Daphne: Wat voor spellen vind je leuk?

Ik vind bordspellen erg leuk. Denk daarbij aan bordspellen die gebaseerd zijn op dingen van de televisie, oer-Hollandse bordspellen of spellen waarbij je goed moet nadenken. Ook quizspellen gaan er bij mij altijd in 🙂

Zo, dit waren de vragen. Ik vond het hele leuke vragen en bedank degenen die een vraag hebben ingezonden 🙂

Liefs, Demi ❤

25 thoughts on “Q&A #2 Answers

  1. Yeahhhh , prima ingevuld . Heb genoten van je antwoorden . Misschien kont er nog wel een vervolg op ? Weet er nog wel een paar 😀 . Fijne vrijdag en bedankt dat je artikel eerder geplaatst had 🙂 Liefs , Anja

    Liked by 1 person

  2. Jeej, mijn vragen zijn beantwoord haha!! 😀 Top joh! Ach hoe meer je boek bekendheid krijgt hoe meer die zal verkopen !!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s