Stash

Nagellak stash

Hallo creabea’s,

Normaliter doe ik geen beauty, maar vandaag maak ik een uitzondering. Ik draag bijna nooit make-up, op nagellak na. En daar heb ik wel een kleine verzameling van. Ik heb in totaal 18 potjes, meer dan genoeg al zeg ik het zelf. Ik draag het niet vaak, eens in de zoveel tijd. Eigenlijk zou je kunnen zeggen één voor elk levensjaar, haha 😉 Ik heb het meeste van Essence, maar laten we maar eens gaan kijken naar mijn aanwinsten 🙂

Featured imageFeatured image

Dit is mijn verzameling. Zoals jullie zien verschillen de potjes van vorm en grootte. Zullen we ze maar per soort en merk bekijken? Ik zal ze ook met nummer en naam benoemen.

Featured image

Dit is 605 Purple Reign van Rimmel London. Deze heb ik ooit gescoord in de uitverkoop.

Featured image

Dit is Red van Rituals. Ik had ooit een bon van iemand gekregen van Rituals voor mijn verjaardag en heb daar dit potje nagellak voor uitgezocht.

Featured image

Dit zijn mijn speciale Essence nagellak potjes. Links is Metal Glam van Essence. 3 Glamour Girls. Daarnaast staat van Essence de Special Effect Topper! 19 Birds of Paradise. In het midden/vooraan staat van Essence de Multi Dimension 3 in 1. 19 Rock ‘n’ Roll. Als laatste, helemaal rechts, staat van Essence nail art de Glow in the Night top coat. 18 Fly Firefly Fly.

Featured image

Dit zijn 4 oudere potjes van Essence. Links staat de glitter rood. 15 Hey, Love! Daarnaast staat 114 Fame Fatal. In het midden/vooraan staat 125 Absolutely Blue. En helemaal links staat 128 Let’s Get Lost.

Featured image

Dit zijn 3 potjes van de Etos. Links is Quick Dry Yellow. In het midden staat Nail Polish Paradise Bay. Rechts staat Quick Dry Red. 

Featured image

Dit zijn 3 potjes van Catrice. Links staat Crushed Crystals 01 Royal REDding. In het midden staat C01 London. Rechts staat 865 Yellow Sub-Mandarin.

Featured image

De laatste 2 potjes zijn van NYC. Links staat 294 Lexington Yellow. En rechts staat 206 East Village.

Wat vinden jullie van mijn collectie? Hebben jullie misschien dezelfde?

Follow my blog with Bloglovin’

Liefs, Demi ❤

44 thoughts on “Nagellak stash

  1. Ik vind nagellak echt leuk, maar ik heb er niet zorgzaam genoeg op. Langer dan drie dagen blijft het nooit zitten en ik vind het wat teveel werk om het veel te doen… MIjn verzameling beperkt zich dan ook tot een potje of drie…

    Liked by 1 person

  2. Leuk! Als ik mijn nagellak stash ga laten zien kost het je een dag lezen zowat, ahaha. Maar wie weet🤗😏❤️ haha xx

    Liked by 1 person

  3. Ik ben verzot op nagellak… begin dit jaar heb ik ze allemaal weg gegooid en ben ik opnieuw begonnen… deze keer met de Essie kleurtjes… mooie kleurtjes en de nageltjes blijven lang mooi!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen