Article

Welke snack is jouw lievelings volgens je horoscoop?

Iedereen snackt weleens (dat is immers menselijk). Dat betekent dat we allemaal een snack hebben die we onwijs graag eten. Maar wist je dat je horoscoop je vertelt welke snack je (eigenlijke) favoriet is? Niet? Nou, dan zul je dat vandaag te weten komen!

Waterman: Lolly

Je bent lekker rebels. Een lolly in je mond is vaak niet heel professioneel, maar dat kan jou niets schelen. Het matcht nu eenmaal met je look.

Vissen: Chocola

Vissen zijn erg gevoelig. En wat eten mensen graag wanneer ze niet lekker in hun vel zitten? Juist ja: chocola, het beste medicijn.

Ram: Flamin’ Hot Cheetos

Jouw persoonlijkheid is on fire en spicy. Je hebt veel zelfvertrouwen en grijpt elke challenge met beide handen aan. Voor een pittige snack ben jij dus niet bang.

Stier: roze koek

Jij bent heel nuchter en down to earth, maar wel met een suikerzoet randje. Je doet je vaak stoerder voor dan je in werkelijkheid bent, maar je mag je zachte kant best vaker laten zien.

Tweelingen: zure matten

De zure mat is jouw ultieme snack, en dat is heus niet omdat je een zuur persoon bent. Je bent juist super fun en je bent dol op gekkigheid. Jij zorgt ervoor dat alles leuker wordt!

Kreeft: donuts

Jij bent echt gek op snacken. Lekker op de bank met een warm dekentje en Netflix aan. Donuts zijn dan ook jouw ideale snack voor de avond, daar kan je wel 5 van op!

Leeuw: popcorn

Jij bent dol op films. Je kijkt het liefst 4 films achter elkaar. Je houdt vooral van drama en meeslepende romances. Het is niet gek dat jouw favoriete snack popcorn is.

Maagd: nachos

Jij wil een comfort snack waar je wel een beetje vol van raakt. Jij bent een energiek persoon en hebt je power nodig. Nachos met een flinke laag gesmolten kaas erop is echt jouw favoriet.

Weegschaal: M&M’s

Jouw sterrenbeeld betekent: in balans zijn. Jij bent gek op M&M’s en niemand zal raar opkijken wanneer jij ze eerst op kleur sorteert, voor je ze opeet.

Schorpioen: zoute drop

Zoetigheid past absoluut niet bij jou. Jij zal je nooit anders voordoen dan wie je bent en daarom vinden sommige mensen je best salty. Zoute drop past daarom helemaal bij jou.

Boogschutter: pizza met ananas

Jij bent avontuurlijk en trekt je niets aan van anderen. Jij houdt van ananas op je pizza en dat de halve wereld dat afkeurt, interesseert je echt niets. Gelijk heb je!

Steenbok: paprika met hummus

Sorry, geen zoete snack voor jou. Gezond eten is jouw ding. Je zorgt graag goed voor je lichaam: dat komt door je doorzettingsvermogen. Wanneer jij je focust op gezond eten, laat je je niet verleiden door een unhealthy snack.

Klopt jouw snack/sterrenbeeld match, of is de uitslag erg verrassend?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

16 thoughts on “Welke snack is jouw lievelings volgens je horoscoop?

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s