Recognizable

Dit herken je wanneer je altijd vroeg naar bed gaat

Vanaf 1 februari zal mijn blog overgaan naar het Engels.

De één is een ochtendmens, de ander een avondmens. Maar je hebt ook de types die men de ‘vroeg-naar-bed’ mensen noemt. Hun slaapkamer is de meest heilige plek in het huis. Als deze punten je bekend voorkomen, dan ben ook jij een ‘vroeg-naar-bed’ mens!

1. Tijdens een filmavond probeer je wakker te blijven, maar voordat je het weet lig je in dromenland. Niet dat de film saai is, maar je kon je ogen gewoon niet langer openhouden.

2. De avond voordat je weer moet werken afspreken? Nee, liever niet. Jij spreekt enkel vrijdag- of zaterdagavond af met vrienden. Dan weet je zeker dat je de volgende dag kunt uitrusten.

3. Wat je plannen voor de avond zijn? Je zegt dat je dat niet weet, maar eigenlijk weet je wel beter: je hebt de hele avond ingepland om lekker in bed te gaan Netflixen. Om vervolgens vroeg te gaan pitten.

4. Tijdens feestjes probeer je je hand zo goed mogelijk voor je mond te houden, want je kunt maar niet stoppen met gapen. Je bent niet per se moe en je vindt het feestje niet saai, maar je ligt rond dit tijdstip vaak al in bed.

5. Je verlaat het feestje daarom vaak rond het tijdstip dat iedereen net begint los te komen. Sorry jongens, je hebt je best gedaan… Het heeft geen zin om je over te halen langer te blijven, want dat trek je niet.

6. Wacht, het feest begint pas om 10 uur? Jeetje, dat is laat… Vaak maak je je dan klaar om naar bed te gaan. Hopelijk heb je een goed uithoudingsvermogen voor deze avond…

7. Naar de bioscoop? Leuk! Zolang het maar in de ochtend of middag is. In de avond spelen films altijd zo laat, en anders ben je bang dat je in de bioscoopzaal in slaap valt.

8. Het hele jaar door kijk je op tegen Oudejaarsdag. De enige dag waarop je eigenlijk de hele avond wakker moet blijven. En dat is voor jou echt een marteling.

9. Je serie wordt vaak uitgezonden op een laat tijdstip, en dus moet je het de volgende dag inhalen. Dat betekent dat je kans loopt op onthullingen: dus pas op met wie je praat en waar je kijkt op je telefoon!

10. Al zou er een heftige storm aan de gang zijn tegen de avond, jij zou het niet eens door hebben. En mocht het onweren, dan slaap jij daar gewoon doorheen.

11. Als mensen jou in de avond een berichtje sturen, dan reageer je pas de volgende dag. Ja, rond 10 uur gaat je telefoon nu eenmaal uit. Alles wat daarna binnenkomt, wordt pas bij ontwaken gezien.

12. Jij bent verzot op pyjama’s. Zodra je gegeten hebt, trek je hem al aan. Je bent meteen comfy en mocht je moe worden, kun je direct je bed induiken. Ideaal!

Ben jij een ‘vroeg-naar-bed’ mens of juist een opblijver?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

14 thoughts on “Dit herken je wanneer je altijd vroeg naar bed gaat

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s