Other

Ik wil mijn blog naar het Engels doen

Ik ben meer geneigd in het Engels te schrijven tegenwoordig, net als spreken. Ik breng mijn dagelijkse leven bijna alleen nog maar in het Engels door. Dat betekent dat ik ook veel lezers heb die nu uit het buitenland komen. Uiteraard kunnen zij geen Nederlands lezen. Nu weet ik als geen ander dat Google Translate bestaat en het in feite geen probleem is. Al moet ik eerlijk bekennen, voor mij zou het net zo fijn zijn om vanaf nu in het Engels te gaan schrijven.

Maar dan rest mij de volgende vraag aan jullie, mijn trouwe lezers en volgers: zouden jullie het oké vinden als deze blog in het Engels zal zijn vanaf nu? Of liever gezegd: zouden jullie de blog dan nog steeds blijven lezen? Of zou het voor jullie juist lastiger worden? Want in feite kunnen de meeste mensen wel Engels begrijpen lijkt me, maar toch wil ik het even gevraagd hebben.

Uiteraard mogen jullie gewoon in het Nederlands reageren. Dat vind ik totaal geen probleem. Ik zal dan ook gewoon in het Nederlands antwoorden. Of, een tweede optie, is voor mij om zowel Engels als Nederlands in hetzelfde artikel te verwerken. Side note: dan moet ik wel dubbel typen en dat kost dubbel zoveel tijd. Dus het liefst zou ik die keuze eigenlijk niet maken 😉

Dus: zou jij de blog in het Engels nog steeds lezen als je gewoon in het Nederlands mag reageren, of zou jij helemaal stoppen met het lezen van deze blog zodra hij in het Engels zal zijn?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photo: Pexels

22 thoughts on “Ik wil mijn blog naar het Engels doen

  1. Ik vind alles best 😊 Ik wissel het zelf af. Soms een blogje in het Engels, maar de meeste in het Nederlands. Mijn disclaimer heb ik weer alleen in het ENG omdat ik gewend ben dat soort teksten in die taal te schrijven 😉 ‘Over Mij’ heb ik in NL én ENG. Ik zou je niet aanraden alle artikelen tweetalig te doen, je haalt jezelf een hoop werk op de hals. Ik schrijf altijd in de taal die boven komt als ik begin te schrijven. En zo laat ik het dan. Mijn stukken in het NL scoren wel altijd beter dan in ENG, heb ik gemerkt. Volg je gevoel.
    Succes met je beslissing 😘

    Liked by 3 people

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s