Recognizable

Dit doe je wanneer je alleen thuis bent

Het is zover: je hebt eindelijk het rijk voor jou alleen. Iedereen is weg. Je hebt altijd al gedroomd van een avond als deze en wil hem dan ook zo goed mogelijk benutten. Dit zijn de dingen die de meeste mensen doen, wanneer ze alleen thuis zijn! (Samengesteld door een groepje van zes).

1. Foto’s maken 

Of je nu nieuwe kleding uitprobeert of een beetje make-up hebt aangebracht: het is voor veel vrouwen het ideale moment om allerlei poses uit te proberen. Er is toch niemand die ineens binnen zal komen of je constant zit uit te lachen. Prima gelegenheid om je Instagram feed te vullen!

2. Harde muziek

Je kan eindelijk je muziek op het maximale volume zetten (mits je buren daar niet over gaan klagen) en de karaoke verzorgen zonder pottenkijkers. Huppakee, pak je haarborstel er maar bij en laat die heupen swingen!

3. Open deur

Je kan eindelijk je behoefte doen met de deur wagenwijd open. Er is toch niemand in de buurt. De wc is anders toch al zo klein en nu kun je tenminste je benen strekken.

4. Snacken

De snackkast is goedgevuld en jij maakt daar dankbaar gebruik van. Je zorgt er binnen mum van tijd voor dat alles in jouw maag verdwijnt. Je vult het wel weer aan, heus!

5. Tegen jezelf praten

Je hebt niemand om mee te praten, en dus gebruik je jezelf als gesprekspartner. Al is je huisdier ook een perfecte gesprekspartner hoor! Soms zelfs beter dan jezelf 😉

6. Minder kleding 

Zodra je alleen thuis bent, neigen veel mensen ernaar om bepaalde kledingstukken uit te doen. Eindelijk kan alles even uitwaaien… Letterlijk.

7. Stalken op social media

Je verdeelt je best snel en pakt je telefoon erbij. Welke crush kun je eens stalken? Of nee, nog beter! Je ex stalken! Eens zien met welke jongen/meid hij/zij nu aan het daten is!

8. YouTube video’s

Je kijkt 1 YouTube video van een specifiek kanaal, om vervolgens heel ergens anders te belanden. Je begon bij een vlog, ging naar een prank en eindigt bij een tutorial over hoe je vrienden wordt met een beroemdheid. Goed je tijd gespendeerd hoor, klasse!

9. Tv tijd

Nu je de tv helemaal voor jezelf hebt, heb je eindelijk tijd om je series af te kijken op de bank. Je pakt drinken en snacks (als die er nog zijn) en nestelt jezelf comfortabel genoeg voor een aantal uur.

Wat doe jij wanneer je alleen thuis bent?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

14 thoughts on “Dit doe je wanneer je alleen thuis bent

  1. Ik kan daar zo van genieten. De stilte de rust. Dan kan je even doen wat je anders niet zou doen. En ja in alle rust een boek lezen of juist dat kijken dat voor jezelf interessant is.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s